t*e*j*k*a -> RE: čiščenje (9.10.2006 15:08:54)
|
Pozdravljene!! Naj vam povem, da sem čiščenje preživela (res je bilo popolnoma neboleče fizično), krvavela tudi nism po čiščenju veliko. So se pa začele težave 5 dni po abraziji. In sicer začela sem močno krvaveti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Takoj sem seveda odšla h G, ki mi je rekla, da se moja maternica ni dovolj skrčila in je to vzrok krvavitve, dala mi je kapljice Ergotyl in antibiotike, da nebi prišlo do vnetja. Sedaj pa je po treh dneh jemanja kapljic krvavitev res skoraj popolnoma prenehala-samo še par kapljic je na dan. In danes sem spet bila na pregledu in mi je rekla, da mi niso vsega ven sčistili. Prejšnjič verjetno tega ni videla, ker je bila premočna krvavitev. V glavnem nekaj milimetrov nečesa je ostalo še notri. Hvala bogu mi ni treba še enkrat na čiščenje, ker je rekla da je to tako malo, da se pri naslednji menstruaciji bo to samo sčistilo ven. MAternica pa je baje zdaj skrčena tako kot je treba. No taka je moja izkušnja glede tega, upam, da mi tega ne bo treba več doživljat in saj pravim še sreča, da mi ni treba še enkrat na čiščenje, ker bi znorela, če bi morala še enkrat to prestajat.
|
|
|
|