|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slaba vest
21.9.2006 16:05:35   
ElaM

Ojla,
mene pa zanima, če ima še katera slabo vest, ko svojega user posted image  pusti npr. v vrstvu pri babici, ko greste na kavo ali kaj podobnega? Mene to kar malo bega, tolk paše, da se včasih izklopim za kakšno uro, pa drugi strani me pa skoz matra to, da kakšna mama sem. Mah, spet imam čudne, se vidi da bo jutri mlaj.user posted image

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slaba vest
21.9.2006 16:26:35   
total
Ne,zakaj pa bi...,saj ne grem vsak dan na kofe.Mal pa mormo uživatuser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2006 16:35:08   
maychika
ej sploh se ne sekirat. a zdaj ti pa ni dovoljeno časa zase si vzet. ti uživaj na kavici in se odklopi za kako uro, dve. saj ti pripada. a mož se tud 24 ur na dan ukvarja z otrokom? verjetno da ne...pa tudi nima slabe vesti.

midva jo bova dala v nedeljo za nekaj ur, da greva na kosilo, ker imava obletnico...pa se ne sekirava. jo pol tolk raje vidiva...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
21.9.2006 17:14:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maychika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2006 18:13:35   
mika
Vidim, da je tvojuser posted image  star dve meseca. Ko je naša bila tolk stara-- kakšen kofe, skoz je bla prilimana na joškouser posted image . Pri 4 mescih sem si pa lahko privoščila enega na ex in ja me je vest pekla, pol pa vse manj in manj in manj. da ne bo pomote, ne laufam po kafičih, ampak če greva z možem v tgovino ali pa kakšen material za hišo se ustaviva na hitriuser posted image . naša uživa pri dediju in babi, tako da jo sedaj brez skrbi pustiva pri njiju. V nočni lajf pa še nisva šla- v bistvu nama sploh niuser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2006 18:15:08   
Alisa
Če greš na kavo in pustiš malčka 1 uro z mamo pa res ni treba imet slabo vest. Saj veš da je v dobrih rokah.
Mal si pa moraš spočit.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2006 18:23:13   
eya
Ko je bil Žiga toliko star, sem tud imela slabo vest...no, pa kmalu mine. Mal prostega časa pa tudi zase rabiš...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2006 18:24:09   
pikicaa
Moja user posted image  je stara 3,5 meseca in sem jo v soboto prvič pustila v varstvu. Pa sem mela slabo vest, ker je prav histerično začela jokat po eni uri. Sem takoj domov letela pa dala joškota. user posted image  mi pa kar naprej govori, da ne smem imeti slabe vesti, da tudi meni pripada it kam brez user posted image .

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2006 18:29:52   
sato
Jaz sem tudi imela slabo vest, ko sem malega pustila pri mami in šla na kavo. Starejše pa nisem nikoli nikjer pustila niti za pol ure- sem jo povsod imela s seboj. Sedaj pa mi kar paše, če 1x na dva meseca uspem za kako urico sama kam "pobegniti".

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2006 19:29:42   
soris
Prve nisem skoraj nikoli pustila v varstvu, ker sem mela slabo vest.  Zdaj ko imam še user posted image pa sploh nimam slabe vesti. Je boljše da v miru stvari poštimam ki jih moram kot pa da histerično letam z obema okrog. Pa tudi boljše volje pridem iz user posted image , mam več energije in predvsem - nobene slabe vesti.
Saj smo samo ljudje.user posted image user posted image user posted image Eni pač bolj pozno to skapiramo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2006 20:13:46   
sonchica
jaz ga tudi puščam v varstvu pri babicah user posted image mali uživa jaz pa se tudi sprostim ker včasih sem že čist na tleh user posted image sproščena in polna energije sem pa otroko v večjo pomoč kot pa če bi bila živčna ...saj moramo tud zase poskrbet user posted image

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2006 20:51:37   
lenika
Ja, jaz imam tudi vedno slabo vest, pa sploh ne vem zakaj, saj stari starši uživajo z našim Maticem, jaz pa tudi pridem nazaj polna energije, če pa ne bi šla bi bila pa vsa tečna in spufana.

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.9.2006 20:55:58   
taras1
Uh ste me rešile, midva mava jutri obletnico in greva malo v savno, jakuzi jst pa se ne morem sprijaznit da bo moj mali po sedmih mesecih dve uri brez mene. še zdej nisem sigurna da mi bo ratalo iti. drugač je full priden ampak user posted image !
morem vse skupaj prespat. pa še enkrat jutri prebrat vse tole kar ste napisale!
user posted image

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.9.2006 20:57:55   
Marogica
Ne, nisem imela nikoli slabe vesti. Le zakaj? Bi imela prej slabo vest, če tega ne bi naredila in si ne bi vzela časa zase.

(odgovor članu taras1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.9.2006 21:07:21   
sjug
Slabo vest??? Če so otroci v dobrih rokah, sem srečna, če si lahko privoščim kozmetičarko, ali kavico samo z mojim dragim. Sploh se pa začenja služba, ko se pogledi itak čisto spremenijo.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.9.2006 21:56:43   
lelaval
Uh, jaz bi pa rada imela slabo vest, pa je ne morem, ker mi nobena babica ne čuva otrok. user posted image
Bodi srečna, če je le otrok srečen, ti tudi rabiš čas le zase - pa magari je to le kofetkanje. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.9.2006 21:57:23   
Anonimen
niti slučajno! tudi jaz sem individualna oseba ki sem pa tja rabi čas samo zase al pa za svojga partnerja brez priviskov

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Prekrivalo za striženje, ki lovi lase
abee

Ali bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?

Da (35%)

Ne (53%)

Ne vem (12%)

Število vseh glasov: 75

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!