|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bradavice in
21.9.2006 14:00:20   
E.C.
Pred mesecem sem kupila kremo Bepanthen za bradavice.
Svetovali so mi jo v lekarni, ker so me bradavice srbele, zaradi razpok, itd.

Stanje je še vedno isto...še posebej pa me moti to, da na vrhu imam namesto rdečo belo barvo...kot da bi to bila stara koža...ne upam si to odstranit, ker bi potem ostale razpoke...

Aja, še ne dojim, ker sem na sredini nosečnosti...user posted image

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bradavice in
21.9.2006 14:03:05   
sisi80
Mene je skoraj vse minilo, tako so me srbele. Pa mi je znanka predlagala, da jih vsak večer fino zmasiram in drgnem s frotirasto brisačo. Od začetka te bo par dni bolelo, imela boš občutljive. Potem se bodo navadile. To je super "tečaj" za kasnejše dojenje, saj bo malček vlekel, tebe pa ne bo bolelo. Pri meni je delovalo.

(odgovor članu E.C.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2006 14:54:27   
mika
Kaj če si  dobila gljivice? men se to ni zgodilo v nosečnosti, bi pa na tvojem mestu probala s Canestenom namazat. Če v dveh dneh ne bo boljše, pa k zdravniku, ker  se ti bo samo slabšalo.  ne si jih drgnit z brisačo, ker si jih boš ranila, vnetje pa se bo širilo.

(odgovor članu E.C.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2006 16:23:17   
Naja30
Njabolje, da vprašaš G. Glede drgnjenja bradavic z brisačo pa sem ravno slišala v materinski šoli, da to ni preveč priporočljivo delat. Malo že, ko se brišeš, ne pa preveč. Ker s tem se vspodbuja nastajanje nekega hormona, ki pomaga pri mehčanju materničnega vratu, to pa v sredini nosečnosti ni ravno dobro user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2006 11:57:49   
E.C.
HVala vsem za odgovore...
V četrtek imam pri G pregled. bomo vidli kaj bo rekla!

lep dan!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2006 14:29:38   
Anonimen
Zdej, če je res tolk hudo, je najbolje da te pregleda nekdo iz zdravstvene stroke - tudi ginekolog.
Moje mnenje pa je, da se ti prsi zdaj večajo, posledično te srbijo, najbolj bradavice. To se je dogajalo tudi meni - srbenje je lahko tudi znak, da se pod kožo delajo razpoke-strije. To lahko zelo srbi. Tista bela snov v bradavičkah - kot ena skutka ali smetana - tudi to je normalno. Nekaterim že med nosečnostjo teče ven mlezivo (prozorna-do belkasta snov), meni sicer ni teklo tako, da bi imela mokre madeže, sem pa imela bele drobne progice v bradavicah. Če sem si to odstranila (z bebi palčko) so bile spodaj res kot ene razpoke, ampak če dobro pogledaš vidiš v teh razpokah drobcene bele pikice - to so kanalčki kjer teče kasneje ven mleko. Tudi na splošno so bradavice vsaj še enkrat večje in temnejše barve....
Take so bile moje izkušnje, menim da je enako pri tebi. Ampak vseeno pa le pokaži zdravniku!

(odgovor članu E.C.)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2006 10:29:33   
E.C.
CAFFEE - HVALA TUDI TEBI ZA ODGOVOR...
TO JE MOJA PRVA NOSEČNOST IN SEM MALO ZMEDENA!user posted image
NORMALNO, NE?

LEP SONČEN DAN!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2006 20:51:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: E.C.

TO JE MOJA PRVA NOSEČNOST IN SEM MALO ZMEDENA!user posted image
NORMALNO, NE?

LEP SONČEN DAN!!!!!user posted image

Seveda, tudi to je normalno user posted image
Normalno je pa tudi, da vprašaš če te kaj zanima in te skrbi. Ti kar. Zato imamo ta forum.user posted image

Lp

(odgovor članu E.C.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2006 20:57:10   
Anonimen
Hmm,poskusi z lanolinom od multi mam.
drgnit z brisačo pa ne,niti potem se ne smeš po bradavicah drgnit,saj so zelo občutljive.
meni je pomagal tale lanolin.
Poskusi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2006 16:41:12   
Sofi
Lanolin je zakon. Jaz ga v nosečnosti sicer nisem potrebovala, sem ga pa prve tedne dojenja pri prvem otroku. Zdaj pričakujem drugega user posted image  in sem tudi že lanolin nabavila, da ne bo nepotrebnega letanja, ko bo že prepozno. Ja, pa bradavičke  zmeraj fino obriši, da so res suhe in nato namaži.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2006 10:46:24   
E.C.
Včeraj bila pri G...vse o.k. user posted image
Možek je bil prvič z nama!user posted image
No, glede bradavic...G rekla naj se mažem z olivnim oljem...in nič drgnjenjaTo je vse!
Bomo vidli kaj bo...user posted image

lp!

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2006 11:54:44   
E.C.
A mislite, da kakšna navadna "Vlažilna krema z olivnim oljem" - OLIVA univerzalna krema

(npr. taka
http://www.lepotainzdravje.si/ta-mesec/priporocamo-vam/)

škodi bradavicam??????user posted image

lep dan!user posted image 24t

(odgovor članu E.C.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2006 18:18:32   
naja78
punca,kupi si lanolin kremo in bog ne daj drgnenja......!
v lekarni ali sanolaborju,olivno prečiščeno medicinsko olje,ne parfumirano,.....dodano kaki kremi,lahko mažeš  tudi s hladilnim mazilom,bog ne daj drgnit,...jojojojuser posted image

(odgovor članu E.C.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?