Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 21.9.2006 12:57:07
|
|
|
|
kepica
|
Naša je že nekaj časa v albumu. Lahko si jo ogledaš. lp kepica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2006 13:06:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 21.9.2006 13:21:01
|
|
|
|
Pilar
|
Ja, kepica sem si že ogledala vašo.
|
|
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 12.10.2006 23:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica, ful mate luštkano! Midva spomladi začneva delat v mansardi, pa me zanima kkoliko je pri vas naneslo v tolarjih in koliko imate površine v m2?
|
|
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 22.10.2006 11:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Lara, kuhinja ni slaba, ampak se v tisti belini totalno izgubi. Mogoče, če bi stene pobarvali na kako toplo barvo, bi kuhinja (vsaj meni) izgledala še bolj luštno. Eto, moja kritika , sicer je pa stvar okusa ane. Lp
|
|
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 22.10.2006 11:18:06
|
|
|
|
Marogica
|
Kepica, meni vaša kuhinja ni všeč, ker je "klasična". TO ne pomeni, da ni lepa-je, vsekakor, vendar je jaz ne bi nikoli imela. Paše pa k vašemu stilu stanovanja, saj je vse približno v tem stilu. Mogoče opomba: sedežna ne paše-morala bi biti klasična.
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 22.10.2006 20:56:53
|
|
|
|
rija
|
Marogica, potem bi ti bila ziher moja všeč Drugače se popolnoma strinjam z Marogico, vendar me je poleg sedežne zbodlo še nekaj: lamelne zavese Jaz jih vidim edino v pisarni....
< Sporočilo je popravil rija -- 22.10.2006 20:58:16 >
|
|
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 23.10.2006 10:07:40
|
|
|
|
goda13
|
Tudi jaz sem dodala nekaj slik našega mansardnega satanovanja.
|
|
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 23.10.2006 10:34:54
|
|
|
|
goda13
|
V albumu so pod naslov mansarda
|
|
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 30.10.2006 18:35:27
|
|
|
|
neisha
|
Kepica res imate lepo stanovanje. No comment!!!
|
|
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 30.10.2006 18:45:47
|
|
|
|
Barči78
|
Našo tudi lahko vidiš v albumu.
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 30.10.2006 18:58:38
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neisha Kepica res imate lepo stanovanje. No comment!!! Evo se strinjam.......kljub lamelnim zavesam..... Slike naše kihinje so tudi že nekaj časa v mojih albumih..... evo link..... http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=14829&asortType=3&apage=1
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 30.10.2006 22:36:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Lara, kuhinja ni slaba, ampak se v tisti belini totalno izgubi. Mogoče, če bi stene pobarvali na kako toplo barvo, bi kuhinja (vsaj meni) izgledala še bolj luštno. Eto, moja kritika , sicer je pa stvar okusa ane. Lp ojoj meni je pa ravno belllaaaaa tako všeč. ko gledam vaša stanovanja, ki so tako barvasta kar živčna ratam. splih pa mi ne sede, če so s kakimi toplimi barvami pobarvani mali prostori, ker me kar utesnjujejo. bela tako odpira. pri nas so vse stene bele :)
|
|
|
|
RE: mansardna kuhinja- slike 2.11.2006 22:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA IZVIRNO SPOROČILO: caffee Lara, kuhinja ni slaba, ampak se v tisti belini totalno izgubi. Mogoče, če bi stene pobarvali na kako toplo barvo, bi kuhinja (vsaj meni) izgledala še bolj luštno. Eto, moja kritika , sicer je pa stvar okusa ane. Lp ojoj meni je pa ravno belllaaaaa tako všeč. ko gledam vaša stanovanja, ki so tako barvasta kar živčna ratam. splih pa mi ne sede, če so s kakimi toplimi barvami pobarvani mali prostori, ker me kar utesnjujejo. bela tako odpira. pri nas so vse stene bele :) Vsake oči imajo svojega malarja! Ti se v beli počutiš fantastično. Meni pa je bela tako....hm..."sterilna" V belih prostorih me vedno zebe ...najbrž psiha.. Odlično se počutim v nežno pastelnih odtenkih, ki mi delujejo hkrati toplo pa vendar osvežujoče...
|
|
|
| Stran: [1] |
SPOL OTROKAMorjeMorjeKaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne? Da (
70%)
Ne (
30%)
Število vseh glasov: 450Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!