laluna -> RE: Odtekanje plodovnice? (23.9.2006 14:38:56)
|
Hvala vsem za nasvete. Zdaj pa vam povem mojo izkušnjo od takrat. Res sem pokklicala v ZD in ginekolog me je dne 21.09.2006 pregledal, ter ugotovil, da je res manj vodo, dal napotnico in da naj takoj grem v porodnišnico, da bom rodila. Tam so me sprejeli na porodni oddelek, kjer so me pregledali. Glava zelo nizko, zaprta popolnoma, popadkov nič, tekočina možno da počasi uhaja in sem ostala čez noč v porodni, ker je ginekolog bil 100% prepričan, da bom do jutri rodila (ker je glava popolnoma že spodaj). Ampak nič. Noč sem mirno prespala, popadkov spet nič, zaprta, zjutraj ponovno pregled in naročene preiskave krvi, urina. Potem, da bodo videli. 22.09.2006 so bili izvidi narejeni, vse brez posebnosti in v redu. Prespala še eno noč. Danes pa je druga ginekologinja končno naredila ultrazvok in videla, da je še pa še plodovnice in vse štima. Poslala me je domov. Tako sem sedaj doma. Sicer mi ni žal, ker nikoli ne veš, kaj bi se lahko zgodilo, ne bi pa rada 2 tedna brez veze tam ležala. Toliko o moji izkušnji. Vedno se kaj novega naučimo. Pa lep dan vsem.
|
|
|
|