Poka -> RE: Vrašanje za tiste... (21.9.2006 9:20:56)
|
Midva si sedaj ogledujeva vse mogoče hiše, imava to navado, da ko se kje peljeva, vedno opazujeva hiše, ker je to verjetno neka deformacija,jaz sem hotela bit arhitekt, moj je bil pa včasih projektant. Je pa v naši bližini ena res noro dobra hiša, ampak je kar velika, 400 kvadratov sigurno in moj pravi, da bo šel enkrat lastnika vprašat za načrt. Men je itak neumno met enako hišo in zadnji del hiše je ta hiša ful grda, spredaj pa pravljična. Tako, da mislim, da lahko narediva podobno, mogoče vzameva kako idejo tu, kakšno tam, in imava svojo drugačno, lepšo in originalno. Ne verjamem tud, da bi lastnik dal načrt, saj je verjetno stal ogromno. Poleg tega se mi zdi, da si pa itak tako ogromne hiše vsaj zaenkrat ne moreva privoščiti, ne hvala, nočem niti stanovat v hotelu in bit čistilka po poklicu. Najboljš je po mojem na skrivaj slikat hiše, ki so vam všeč in pokazat arhitektu, kateri detajli so vam všeč, pa on potem naredi nekaj čist originalnega. In ne, niti slučajno nebi dovoljila, da ima nekdo popolnoma enako hišo.
|
|
|
|