BC mini (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


mala zirafa -> BC mini (20.9.2006 22:00:50)

Kakšne izkušnje imate ve s tem testom?A je kateri od vas pokazal pozitivno več kot tri dni pred neprič.M?
Hvala




iwa -> RE: BC mini (21.9.2006 8:27:18)

Jaz sm ta test delala 33 dam cikla pa mi je pokazal šibki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] danes pa močni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], tko da meni kar dobro kaže. Itak sta dva not pa lohk probaš že prej čeprov ti svetujem še mal potrpljenja, vem da je težko čakat ampak se splača.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Želim ti da čimprej zagledaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mala zirafa -> RE: BC mini (21.9.2006 11:27:55)

Hvala ti iwa in moje čestitke!V preteklosti sem vedno delala CB in mi je pokazal+ ampak res šele ko mi je M zaostajala 1 dan.Pa me zanima če obstaja kak test ki ti pokaže par dni prej.BC je poceni in zato me tolko bolj mika.
Uživaj v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!




pika78 -> RE: BC mini (21.9.2006 13:07:28)

Jaz sicer ne vem čisto točno, kdaj sem imela ovulacijo (včasih sem imela M tudi na 35 dni), mi je pa ta test pokazal zelo zelo zelo rahlo črtico že par dni pred pričakovano M - in to po skoraj 10. minutah (v navodilih piše, da pokaže v 5. minutah in da po več kot 10. ne smeš več gledat) .
Svetujem ti, da vseeno še malo počakaš (vem, da je težko!), ker tudi če ti bo pokazal rahlo črtico, ne boš sigurna...in boš itak mogla delat še kakšen test.
Jaz sem test potem naredila še čez 5 dni in je bila črtica bolj vidna, pa še čez en teden s CB, kjer je bila zelo močna črtica.
Skušaj misliti na druge stvari, pa bo teden hitro okoli - in test bolj zanesljiv, ko ga boš delala. 
Srečno in javi, kako je, če si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!
LP




Anonimen -> RE: BC mini (21.9.2006 13:21:35)

Meni je pokazal šibek + dva dni pred zaostalo M. Potem je bil vsak dan močnejši.




Stran: [1]