Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 20.9.2006 11:01:56
|
|
|
|
copka
|
ja, tudi v Logatcu so zacele cene kar precej narascat. Ce te zanima stanovanje, potem so blokovska naselja na Tovarniski- prakticno v centru, ali pa na Pavsicevi- 5min pes do centra. Ja, Sončni log je novo manjse naselje, in sem tudi jaz slisala, da so kar draga stanovanja, imajo pa spodaj se garaze. cene pa grejo od cca 14mio za garsonijero, za ene 70m2 pa od cca 18mio. Pribl. take cene sem videla na nasem lokalnem programu, ker pa se ne zanimam za nakup, pa ti ne morem tocno povedat.
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 20.9.2006 11:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Cene v Logatcu so ful visoke. Tnovi bloki sploh. Ugodna so stanovanja v privat hišah pa še tem so cene zrasle. Drugač pa starejš stanovanja v centru(tovarniška....). Že pri nas(Cerknica) so se v enem letu zvišale ful. Logatec pa sploh.
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 20.9.2006 11:24:46
|
|
|
|
modrooka
|
V Sončnem logu so cene nad 30.000.000 SIT, drugače pa so stanovanja nad 20.000.000 (prej 25.000.000). Očitno se Logatec približuje Ljubljani .
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 20.9.2006 11:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja se približuje ja. Pa prid k nam . Je cenej pa še jezeru mamo Z avtom maš pa 10-15 min več po avtocest.
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 20.9.2006 11:42:20
|
|
|
|
copka
|
ja, vedno vec ljudi se seli v logatec in posledicno cene rastejo zelo hitro. pa se razvija se dobro- dve industrijski coni, pa vse povezave ima- avtobus, vlak, avtocesta,... Cerknica je tudi ok, edino mi ni vsec ker se moras ene 10min vozit do prikljucka za AC. Na Rakeku (pred Cerknico) so pa zelo nizke cene- tudi his, samo je pa precej majhen kraj.
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 20.9.2006 11:46:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Rakeku sem jaz prej živela.(je moj dragi iz tam) Pa mi je v cerknici ful bl všeč. Je vse peš dostopno(trgovine, pošta, banka, ZD, avtobusna....). Jaz se vsak dan vozim v službo v lj. in se mi sploh ne zdi deleč, v bistvu ne opazim tistih pet min razlike od prej ko sem živela na rakeku . Pa zdej večajo industrijsko cono Prestranek(med Rakekom in Cerknico) in bo mogoče kkšna služba mal bližje
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 20.9.2006 12:27:50
|
|
|
|
modrooka
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Pa prid k nam . Je cenej pa še jezeru mamo
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 20.9.2006 13:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 20.9.2006 18:26:35
|
|
|
|
copka
|
ej, mi mamo pa 2 rondoja, enega pa se obljubljajo. Se bos lahko v krogu vozila, kot na ringelspilu
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 8:58:45
|
|
|
|
modrooka
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 9:17:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ah no...... Cesto z svetovno naravno znamenitostjo primerjat
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 9:28:58
|
|
|
|
copka
|
ja, karin, sej vi tud nimate jezera cez celo leto
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 9:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud vi ne ringlšpila na krožnem! Pozim mate drsališče tku k mi na jezeru Drgač pa jezeru je celu letu, sam vode ni
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 9:40:39
|
|
|
|
copka
|
neki pa sigurno nimate v Creknici.... .....tok razjahane ceste (drevored) in sedaj tudi tok razkopanih cest kot pri nas!! No, kdo je sedaj bolj prepoznaven v svetu??? pa se to- drevored je sam Napoleon s svojimi neznimi rocicami posadil!!
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 9:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
mamo pa čarovnce Take leteče na metl in take k po cest hodjo
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 9:55:38
|
|
|
|
Maxica
|
Modrooka, kaj pa Vrhnika? Vrhnika je tudi luštna, sploh skoz nekaj gradijo in se razvijajo, do Ljubljane si hitro, si pa tudi še kar na "podeželju", če ti to paše. Cene so pa po moje tam tam, kot v Logatcu, nimaš kaj, ti kraji so sedaj skorajda predmestje Ljubljane. Do Logatca po avtocesti 15-20 minut, saj si prej doma, kot če živiš v Ljubljani in greš iz enega konca na drug.
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 9:56:02
|
|
|
|
copka
|
oh, brez skrbi, teh mamo tud mi dost
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 9:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka oh, brez skrbi, teh mamo tud mi dost verjamem
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 10:00:40
|
|
|
|
copka
|
no, modrooka, oprosti, če naju je malo zaneslo. ampak vidis, pri nas se trudimo za izboljsanje stanja, tam pa samo s carovnicami strasijo- in to na metlah. Pa se znani so po tem
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 10:48:27
|
|
|
|
modrooka
|
Super vaju je brat...! pa,pa
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 11:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka no, modrooka, oprosti, če naju je malo zaneslo. ampak vidis, pri nas se trudimo za izboljsanje stanja, tam pa samo s carovnicami strasijo- in to na metlah. Pa se znani so po tem Še sreča da nisem rojena Cerkničanka bi bla še užaljena. Sam za priseljence tist o čarovnicah ne vela
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 12:01:43
|
|
|
|
copka
|
ja, res se morda slisi malo grdo- no ni bilo tako misljeno. Sicer pa sem imela 2 leti ful stikov s Cerkicani in so zelo odprti in prijazni ljudje . Pa se naglas mi je simpaticen.
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 12:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jst šele ene par mesecev tam živim. Sva lani kupila stanovanje. Drugač nisem Cerknčanka. Tku da tud njihovga naglasa nimam. Mam še hujšga . Sem pa delala v logatcu par let nazaj v enmu pubu pa sm se čist fajn štekala z logačani tku da... Ja pa v grajskem mi je tud všeč, tenis pa to, pa lan smo gledal k so se boksal tam Zanimivo! Skoz neki dogaja Itak grem pa vsak dan čez logatec domov tku da sm že čist domača pr vas. Kaj je lepšga k da te čist "preruka" par metrov pred mestom
|
|
|
|
RE: nakup stanovanja v Logatcu 21.9.2006 12:21:06
|
|
|
|
copka
|
ja te preruka fajn!!! Ko sem se vozila iz srednje sole domov, sem kdaj zaspala na avtobusu- malo pred koncno postajo me je fajn razmetavalo in sem se zbudila do postaje. No, mene je moj na/ob vasem jezeru ucil vozit avto
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......