Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 20.9.2006 19:26:43
|
|
|
|
Anonimen
|
očitno nobeni!!!!
|
|
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 20.9.2006 19:50:31
|
|
|
|
saša80
|
js sem imela zdaj 3 inseminacijo in ni blo uspeha... pa tut pri moji kolegici ne, pa je mela 6 inseminacij... anonimna držim psti, da bo pri tebi uspešna inseminacija lp saša
|
|
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 20.9.2006 19:52:21
|
|
|
|
Meka
|
Haloo,, sem bila na eni pa mi ni uspelo. Imam še dve. če ne pa na umetno drugo leto. Semže na čakalni. Zdaj pa veliko s.....
|
|
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 21.9.2006 12:06:07
|
|
|
|
Nikita
|
men je ratal in to v prvem....letos maja... ...kaka sreča...nepopisna!!! sam je bil pol v 8. tednu žalosten konec...SS zarad prevlke razočaranosti nad situacijo in odnosom ene izmed medicinskih sester sma se odločla, da vse skupaj prestavima za nedoločen čas... niti nisem več klicala v ordinacijo, ker se mi upira od takrat nama po naravni poti tako še ni uspelo. Nikita
|
|
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 22.9.2006 10:53:39
|
|
|
|
palčica1
|
Da vas malo potolažim!Moji sestri je uspelo v prvem in je tudi donosila. To pa tako da je en mesec prej jedla Stedril in so točno vedeli kdaj je ovulacija.Ta navodila pa je dobila tam v amb. od med. sestre ki ji je rekla da je veliko večja možnost da rata.In je ratal in to v prvo iz rok dr.Tomaževiča. BRAVO!!
|
|
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 22.9.2006 11:52:22
|
|
|
|
Saša27
|
Sem bila dvakrat, pa ni uspelo , Anonimna, srčno upam, da tebi bo.
|
|
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 22.9.2006 13:09:53
|
|
|
|
dadica
|
Meni je uspelo v prvo in sem tudi donosila,sedaj imamo 9 mesecev starega fantka! tako da upanje umre zadnje! lp dadica
|
|
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 22.9.2006 18:49:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Öjla! Jaz sem imela štiri IUI in pri tretjem IUI je bil najden hormon 16 v krvi,vendar se ni uspešno končalo.Nato sem šla na četrto brez uspeha in po četrti drugi mesec zanosila to je bilo lansko leto oktobra vendar sem žal v 8t5d splavila.Sedaj hodim na peti IUI in okorg 12.10 bom zvedela ali je tokrat uspelo ali ne.Če ne bo uspelo pa me čaka drugi ISCI,ki bo kaj kmalu. Veliko sreče ti želim. LP Mojca
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 22.9.2006 19:29:15
|
|
|
|
tejčika9
|
Punce mene pa zanima na kolk mescev hodte na iui a je to vsak mesec al na tri mesce al kako. Hvala za odgovore. MAL SM FIRBČNA Pa vsem želim en velik močen PLUSEK
|
|
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 22.9.2006 21:42:33
|
|
|
|
koala
|
Naši bibi77, je ratalo, pa ima zdaj čudovitega bauca anonimna, držim pestke da tudi tebi rata!!!!!!!!
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 22.9.2006 23:17:34
|
|
|
|
saša80
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčika9 Punce mene pa zanima na kolk mescev hodte na iui a je to vsak mesec al na tri mesce al kako. Hvala za odgovore. MAL SM FIRBČNA Pa vsem želim en velik močen PLUSEK iui se dela zdaj vsak drugi mesec...
|
|
|
|
RE: kateri je uspelo zanositi z inseminacijo 23.9.2006 10:48:54
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, mojih osebnih izkušenj žal ne morem povedati,ker še nisem bila v umetnem postopku, lahko pa rečem,da me še čaka in sem že sedaj prepričana,da mi bo ratalo! mislim,da je treba iti v postopek z pozitivno mislijo,saj pravijo,da je veliko na psihi! lahko pa rečem,da poznam osebo,ki je ravno tako šla na insemenacijo in donosila enega otroka-punčka bo stara 3 leta sedaj, januarja pa pričakuje že drugega! tako da, če si v dvomih,da morda tebi le ne bo ratalo, se spomni,da nekomu pa je!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.