Anonimen -> copatki - štunfki z usnjem (19.9.2006 23:08:26)
|
znorela bom! mrzlično namreč iščem copatke ki so kot debeli termo štunfi, spodaj pa imajo našito usnje. evo lika za boljšo predstavo: [image]http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108327365-1DC300E298E440F9B2A8A66DB0B15E36.jpg[/image] prodajajo jih v pikapolonici in h&m ju..no do sedaj sem jih zasledila tu. v h&mju sem kupila zanč en par za k babi, za doma pa ne, ker sem rekla da jih bom kasneje v pikapolonici še kak drug motiv, k v hmju so mel samo ene sorte. no in zdej jih nimajo in jih baje v h/mju ne bodo sploh več mel, niti v pikapolonici jih nimajo in nimajo pojma kdaj jih bodo dobil - govorim za kranj. zdaj pa se obračam na vas in vas naprošam, če bo katera kak dan zašla v h&m ali pikapolonico kjerkoli v sloveniji, če bi za mojo punco pogledala, če jih kje že oz še imajo. rabimo pa št 26/27. farba ni važna. mogoče h&m v mariboru? če bi jih imeli bi mi jih lahko poslali po pošti po povzetju??!! sej vem da sem zahtevna ampak kr v depro že padam k nikjer ni teh copat drugi pa tisi ne pridejo v poštev k vse dol zmeče. 100x vam hvala! častim kofi dobri duši, pa še štrudl zravn :)
|
|
|
|