|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kam peljat partnerja "razvajat"
20.9.2006 14:24:09   
tanikaa
Tjaži, povej na kratko : SVET JE NAREJEN PREPROSTO!

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.9.2006 14:36:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

PA sej to povem za vsakic.. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
20.9.2006 14:36:57   
Sita

Vidiš, moj svet je tudi preprost. A ni hecno? Vsak super živi, čisto preprosto, potem pa eden drugemu soli pamet, da živi čisto narobe, da narobe misli, da bi moral živet tako kot on ... res hecno.
Kako naj nosim Tjazyjeve čevlje, če so pa meni moje prav?
Pa brez zamere, ljudje, saj nikomur nič nočem (če bi spet kdo rekel, ja Sita, daj no ... kaj vem kaj). user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.9.2006 14:41:18   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

In katera Zagorjanka je bila to????????? mogoče jo poznam....user posted image user posted image user posted image

Jah... ce ti je izjava znana.. in ce si ze bila na Triglavo.. pol je pa mogoce iz tvojih ust to prletelo..

Evo.. pa mamo krivca.. zdaj pa udri po gresniku... user posted image user posted image user posted image

pa ne okol govort, da sem jaz sedaj krivec.........user posted image user posted image user posted image user posted image   MAT **** pa ste me dobili.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.9.2006 14:45:03   
tanikaa

PA sej to povem za vsakic.. user posted image

Tako se NA KONCU podpišeš. user posted image  Pred tem pa na dolgo in široko nekaj razlagašuser posted image  Se pa s prejšnjim tvojim postom čisto strinjam. Od preveč razmišljanja se človeku lahko zrola. Stvari take kot so, so. Vzemi jih take, potegni iz tega nekaj dobrega ... in odpeketaj novim dogodivščinam naproti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.9.2006 14:51:20   
Sita
pa sama pades se na bolj banalnih "cevljih".. kot je ena preprosta sala o Triglavu.. 

Lahko je šala ... saj sem napisala, zakaj meni ni bila šala. Firastu se je tudi zdelo smešno. Meni pač ne ... pa kaj. Zato se nisva sprla, niti slučajno.
Nič hudega, če komu ni všeč, kar napišem, naj me pač ne bere ali pa preprosto napiše svoje mnenje.
Jaz se res ne mislim kregat in pred kom zagovarjat.
To nima smisla.
In Tjazy, ti imaš tako lepo navado reči: "No vidiš, Sita ..." in takoj potegniti z drugimi proti meni.
Ti piši svoje, jaz svoje, ni treba vse vzeti zares in biti osebno prizadet, prav?
Spremenil me ne boš na tak način ... če boš rekel, da mi to in to škoduje.  Spremeniš me lahko na lep način ali tako, da poveš nekaj, kar v danem trenutku potrebujem .... na nevsiljiv in nežaljiv način.
Kot si me že - glede telovadbe in sploh hujšanja. Tu sem ti zelo hvaležna. V tiste trenutku sem rabila oporo in tvoje besede so mi bile celo poletje v oporo. user posted image  
Ne se pa bojevat z mano, ker tako ne bova prišla nikamor. Prav?

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.9.2006 14:53:41   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Sita, kaj pa ti veš kakšen boj bi on izbral user posted image  Mogoče bi ti bil celo všečuser posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.9.2006 15:35:15   
Anonimen

Nič hudega, če komu ni všeč, kar napišem, naj me pač ne bere ali pa preprosto napiše svoje mnenje.

To ni odgovor duhovno zrelega cloveka.. ampak uzaljenega in prizadetega.. kao.. jaz vem, da imam prav.. ker pise tam in tam, da se ne smemo norce delat iz tako lepih in idealnih gora..
Ce to napises.. me nikoli ne bos uspela prepricat, da je pri tebi to vse tudi res, kar pises.. mislim to.. vse tko idealno in lepo in sama ljubezen.. ker ravno tako popizdis kot vsi mi.. samo pokazes na drugacen nacin.. ker na tak enostaven ne smes.. ker potem nisi vec stopnjicko visje od vseh drugih..

In Tjazy, ti imaš tako lepo navado reči: "No vidiš, Sita ..." in takoj potegniti z drugimi proti meni.

Iscem.. pa ne najdem,.. kje sem to rekel.. Rekel sem.. "In Sita" kar pomeni.. poslusaj Sita.. neki bi ti rad povedal..

Ti piši svoje, jaz svoje, ni treba vse vzeti zares in biti osebno prizadet, prav?
Spremenil me ne boš na tak način ... če boš rekel, da mi to in to škoduje.  Spremeniš me lahko na lep način ali tako, da poveš nekaj, kar v danem trenutku potrebujem .... na nevsiljiv in nežaljiv način.
Kot si me že - glede telovadbe in sploh hujšanja. Tu sem ti zelo hvaležna. V tiste trenutku sem rabila oporo in tvoje besede so mi bile celo poletje v oporo. user posted image  

Kako ti naj pa lepo povem, da si se zacikljala v tem.. in da ti to zdaj ze skoduje.. in da ti tudi Indija skoduje? A kako? Ne znam... jebi ga.. ne znam.. Napisi si sama iz teh mojih besed tako da bo lepo..
Duhovnemu cloveku se pove direkt.. ne pa v halucinacijah lepih nesmiselnih besedah.. Direkt.. "stari zajebu si.. zdaj pa stop korak nazaj.. in malce v drugo smer.. pa bo.. ce ti bo pa EGO zrasel zaradi tega.. bos pa se par krogov naredu.. in pol sel korak nazaj.. !" Sej ni bistvene razlike..
Se bojujem..? Mogoce... je tko videti.. ker odgovarjam.. ampak sem cist miren.. in nic slabega ne mislim o tebi.. Ce o komu mislim kaj slabega.. mu ne odgovarjam..  

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
20.9.2006 16:00:07   
Anonimen
"bazdilo" pravis... Hmmm Kaj ti je to? IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

smrdel k user posted image ; po švicu  bljakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
20.9.2006 16:10:41   
Sita

To ni odgovor duhovno zrelega cloveka.. ampak uzaljenega in prizadetega.. kao.. jaz vem, da imam prav.. ker pise tam in tam, da se ne smemo norce delat iz tako lepih in idealnih gora..
Ce to napises.. me nikoli ne bos uspela prepricat, da je pri tebi to vse tudi res, kar pises.. mislim to.. vse tko idealno in lepo in sama ljubezen.. ker ravno tako popizdis kot vsi mi.. samo pokazes na drugacen nacin.. ker na tak enostaven ne smes.. ker potem nisi vec stopnjicko visje od vseh drugih..

Prvič: nikoli nisem trdila, da bi bila kaj posebej duhovno razvita. Zanimajo me vse te stvari, še zdaleč pa nisem razvita. Sem samo človek z vsemi slabostmi vred.
Drugič: ja, prav imaš, tudi sama sem občutljiva, včasih preveč in tudi kdaj užaljena. Kar se pa tiče tega, da me naj tisti, ki mu moje razmišljanje ni všeč ne bere oziroma le napiše svoje mnenje, pa nisem napisala zato, ker bi bila prizadeta. Ampak zato, ker se mi ne da prepirati in dokazovati, zakaj sama mislim drugače. Ne, res se mi zmeraj ne da, oprosti. Predvsem zato, ker vsak gleda iz svojega zornega kota in itak drugače razmišlja. Nimam namena kogarkoli spreminjati. Kogar se moje besede dotaknejo, me veseli, če mu tako lahko pomagam, kdor pa se ne strinja z njimi, pa tudi prav. Nič hudega. Torej nobene prizadetosti iz moje strani. Kdor me posluša in poskuša razumeti, me razume, kdor pa se odloči, da drugih (ne le mene) ne bo hotel razumeti, ga tudi ne more.

Iscem.. pa ne najdem,.. kje sem to rekel.. Rekel sem.. "In Sita" kar pomeni.. poslusaj Sita.. neki bi ti rad povedal..

Ne vem, če ravno tako, samo še na tej strani si rekel: "Sita, si zdaj vidla komentar na tvoj komentar?" In isto je bilo pri boju z Gino, saj veš. Ona je zmeraj imela prav in hecno, celo takrat, ko sem nekaj povedala s tvojimi besedami ... Vedno potegneš z drugimi. Zakaj? Da si močnejši? Če stojiš za svojimi besedami, ti tega ne bi bilo treba, a ne?

Kako ti naj pa lepo povem, da si se zacikljala v tem.. in da ti to zdaj ze skoduje.. in da ti tudi Indija skoduje? A kako? Ne znam... jebi ga.. ne znam.. Napisi si sama iz teh mojih besed tako da bo lepo..
Duhovnemu cloveku se pove direkt.. ne pa v halucinacijah lepih nesmiselnih besedah.. Direkt.. "stari zajebu si.. zdaj pa stop korak nazaj.. in malce v drugo smer.. pa bo.. ce ti bo pa EGO zrasel zaradi tega.. bos pa se par krogov naredu.. in pol sel korak nazaj.. !" Sej ni bistvene razlike..
Se bojujem..? Mogoce... je tko videti.. ker odgovarjam.. ampak sem cist miren.. in nic slabega ne mislim o tebi.. Ce o komu mislim kaj slabega.. mu ne odgovarjam..  

Spet ... nisem duhovni človek, ampak človek, ki se uči, kot vsi. Imam še veliko dela na sebi, tako kot mnogi. In da me je sama ljubezen, nisem kdaj rekla. Sem pa človek, ki zelo ljubi in ne pričakujem, da bi mene kdo ljubil ...

Sama vem, kaj mi škoduje, ti ne moreš vedeti, ker me ne poznaš. Jaz ne upam nikomur eči, da mu kaj škoduje ... razen kar neposredno vpliva na njegovo zdravje (alkohol, tobak, mamila). Še swinganje ne škoduje - eni ga pač v danem trenutku rabijo. user posted image  Obdobja so različna in vsak sam ve, v resnici ve, kaj je dobro zanj in kaj ni.
Tako, da ni treba reči nikomur, da mu nekaj škoduje .... Če je tebi škodovalo, ni nujno, da drugemu. Ljudje smo različni. In poti, po katerih hodimo, so različne.

Tudi jaz ne mislim nič slabega o tebi. Lepo je, da se lahko vse pomeniva takole. Samo včasih - tudi jaz sem le človek - me zbode, da me nočeš razumeti. Kajti obtožiš me nekaj, kar sploh ne mislim in me vnaprej obsojaš. user posted image
Pa brez zamere, Tjazy -
Sicer a nismo na temi Spolnost? Zakaj smo zdaj resni? Daj, zafrkavi se, no, bo bolj zabavno! Ajd povej kaj smešnega, da ne bova drugim dolgočasna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.9.2006 0:38:48   
firasto
S Sito sva po razgovoru ugotovila, iz katerega grma je priletela palica v šprikle. Dejansko ni bil problem v odnosu tega v slovenščini slabo podkovanega bitja do gora, ampak v njenem besednjaku. Veš, v  naši družini imamo vsi po vrsti že serijsko vgrajeno blokado na besede takšne sorte. Kakšen "vrah" še že kdaj zaide k nam, ali pa bog nedaj kar cel "hudič", ampak ju kar hitro vržemo skozi vrata. Nismo radi v njuni družbi. Včasih imam tudi jaz probleme povedat kak dolgolas vic, kjer je uporaba takih besed zapovedana, ker nočejo in nočejo z jezika. Se ga z vsemi štirimi prime in potem moraš malo opletat z jezikom, dokler ji ne zmanjka moči in pade z njega.Čak, bom poskusil če morda sedaj gre p......p.....p.....user posted image . A vidiš, čisto na konc jezika visi, pa noče dol.
 Ampak tako je samo pri lastni uporabi, slišimo jih pa še vseeno preveč dobro. In kompozicija teh besed včeraj je bila za njena nežna ušesa prehud napor, zato ji je padel mrak na oči, pa je malo brcala v temo. Veš, ona je zelo nežna dušica, in jo je treba nežno božat, lepo ravnat...
    Ma, nč, kr jezi jo še malo, naj se malo matra.

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.9.2006 6:14:51   
Primoza
Ne se preveč jezit na duhoviti potopisni komentar o Triglavu.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.9.2006 8:05:30   
Anonimen
Ja.. saj v bistvu ne bi bil nic zacuden, ce bi kaksen moderator ta "potopis" kot pravi primoza.. izbrisal.. ampak ga ni.. in sem vedel, da to ne bo za Sitina usesa.. ampak to je bil kvecjemu razlog vec, da to dam gor..
Lepo, da v besednjaku nimate taksnih besed.. ampak lepo je samo takrat.. kadar je to spontano.. ko ni mozno drugace. Ko je samo eno.. Ko je mozno dvoje.. torej reci kaksno taksno besedo.. ali pa ne reci.. in ko je prisotno prevec napora, da se to ne rece.. je grdo.. oziroma bo postalo se bolj grdo,. kot ce bi rekel eno nepomembno besedo.. ker se bo nabiralo pri kaksnem drugem ventilu..
Dokaz za to so takoimenovani duhovniki.. ki ne smejo seksat.. Nekateri se zadrzujejo.. in potem kot vsak dan poslusamo in beremo, se te energije sprostijo na drugem ventilu.. v obliki pedofelije.. in podobnih sprijenosti..
In ta prepoved seksa tem ljudem skodi.. pa mi je vseeno ali to lahko recem ali pa ne.. Evo rekel sem da jim skodi.. pa ce je to lepo.. ali pa grdo..
Kadar se pri cloveku zgodi, da seks spontano izgine.. ko ni mozno vec dvoje.. ampak je samo eno.. takrat je cisto v redu.. da seksa ni.. ker drugace sploh ni mogoce.. ni izbire..

Ampak vedno je pa nekaj res.. ko je pri tebi nekaj spontano odsotno.. te ne more motiti, ce to kje slisis ali vidis.. Kadar pa zaradi morale zelis, da je odsotno.. potem te moti.. ker tisto ne prihaja iz tebe.. ampak je posledica zelje.. biti moralen.
Morala je lahko velik problem.. lahko pa je nepomembna.. in ko je nepomembna.. je OK!
Duhovnost je lahko spontana.. lahko pa je nacrtovana in posledica zelje.. in kadar je posledica zelje.. torej nacrtovana.. gre vse po predalckih.. vse gre po pravilih.. tak clovek spostuje moralo, navodila, modrece pa ce to so ali pa niso.. bukve.. je zelo prijazen, opeva ljubezen.. skratka vse je idelano..
Ce pa je duhovnost spontana.. potem pa duhonost ne obstaja.. Ne mores se opredelit, da si duhoven, ker to ne more obstajati.. ne mores pocet razne nesmisle.. in analizirat dogodke.. potem preprosto zivis.. in celo si drznes kaj nauciti tudi iz cist preprostih in navadnih ljudi.. ki jih spontano srecas.. Ni ti treba iti nikamor, da bos srecal modreca... ker ce ne nacrtujes srecanj, bos srecal tocno tiste, ki jih rabis.. Ce potujes k modrecu.. ga bos sicer srecal.. ampak zadeva bo nesmiselna.. ker se od njega nimas kaj naucit.. (ampka nisem imel zdaj Indije v mislih.. cist na splosno je tole)

Sita tebe je treba samo fajn RAZPIZDIT.. ampak te je tezko.. ker imas ze prevec poniznega EGA.. ki te drzi na prijazni ravni.. ker se prevec drzis navodila, da se ne smes jezit, ker ce se jezis skodih samo sebi.. V vecini primerov je to res.. vcasih pa je to najboljse kar se ti lahko zgodi.. tako da slediti navodilom in idealom je kriticno.. Najvecji zlocin pa je bil, da je to nekdo sploh zapisal..

A ves kako si lahko najbolj idealna? Da nisi idelana.. ker ti ni treba biti.. lahko si svobodna.. nihce ti tega ne bo zameril..

In firasto pravi, da je treba s teboj nezno.. Ti to kaj pove?

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
21.9.2006 8:22:42   
tanikaa

A ves kako si lahko najbolj idealna? Da nisi idelana.. ker ti ni treba biti.. lahko si svobodna..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.9.2006 8:53:45   
copka

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

ja Triglav je super varijanta

Dobil po mailu zdelo tole...

SOČNA IZJAVA ZAGORJANKE NA VRHU TRIGLAVA!

LEJ GA MAT ****,S'M SE ****LA PET UR U TA ZAFUKAN HRIB,
DE ZDEJ VID'M U TRI **** MATRNE .

No, na to sem tudi jaz pomislila, ko sem po 6 urah prilezla s Tominskove strani gor (pa se cez leto bolj malo rekreiram). Ponosna nase sem bila ko petelin, ampak megla in disave wc, sta me malo spravila v slabo voljo. Naslednji dan, pa je bil razgled cudovit in mi ni bilo zal, da sem se potrudila.

Sicer me verjetno ne bo vec gor (nikoli ne reci nikoli), saj imam raje zelene hribe, da lahko hodis po senci (skale mi dajejo obcutek osamljenosti). Npr. pred 3 tedni sem bila na Triglavskih jezerih- fenomenalno.

Kar hocem rect: ce bi mene kdo poslusal, bi tudi rekel, da imam odklonilen in zanicevalen odnos do hribov (to je nacin tolazbe sama sebiuser posted image ), potem pa prav uzivam na zelenih hribih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?