Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy To ni odgovor duhovno zrelega cloveka.. ampak uzaljenega in prizadetega.. kao.. jaz vem, da imam prav.. ker pise tam in tam, da se ne smemo norce delat iz tako lepih in idealnih gora.. Ce to napises.. me nikoli ne bos uspela prepricat, da je pri tebi to vse tudi res, kar pises.. mislim to.. vse tko idealno in lepo in sama ljubezen.. ker ravno tako popizdis kot vsi mi.. samo pokazes na drugacen nacin.. ker na tak enostaven ne smes.. ker potem nisi vec stopnjicko visje od vseh drugih.. Prvič: nikoli nisem trdila, da bi bila kaj posebej duhovno razvita. Zanimajo me vse te stvari, še zdaleč pa nisem razvita. Sem samo človek z vsemi slabostmi vred. Drugič: ja, prav imaš, tudi sama sem občutljiva, včasih preveč in tudi kdaj užaljena. Kar se pa tiče tega, da me naj tisti, ki mu moje razmišljanje ni všeč ne bere oziroma le napiše svoje mnenje, pa nisem napisala zato, ker bi bila prizadeta. Ampak zato, ker se mi ne da prepirati in dokazovati, zakaj sama mislim drugače. Ne, res se mi zmeraj ne da, oprosti. Predvsem zato, ker vsak gleda iz svojega zornega kota in itak drugače razmišlja. Nimam namena kogarkoli spreminjati. Kogar se moje besede dotaknejo, me veseli, če mu tako lahko pomagam, kdor pa se ne strinja z njimi, pa tudi prav. Nič hudega. Torej nobene prizadetosti iz moje strani. Kdor me posluša in poskuša razumeti, me razume, kdor pa se odloči, da drugih (ne le mene) ne bo hotel razumeti, ga tudi ne more. Iscem.. pa ne najdem,.. kje sem to rekel.. Rekel sem.. "In Sita" kar pomeni.. poslusaj Sita.. neki bi ti rad povedal.. Ne vem, če ravno tako, samo še na tej strani si rekel: "Sita, si zdaj vidla komentar na tvoj komentar?" In isto je bilo pri boju z Gino, saj veš. Ona je zmeraj imela prav in hecno, celo takrat, ko sem nekaj povedala s tvojimi besedami ... Vedno potegneš z drugimi. Zakaj? Da si močnejši? Če stojiš za svojimi besedami, ti tega ne bi bilo treba, a ne? Kako ti naj pa lepo povem, da si se zacikljala v tem.. in da ti to zdaj ze skoduje.. in da ti tudi Indija skoduje? A kako? Ne znam... jebi ga.. ne znam.. Napisi si sama iz teh mojih besed tako da bo lepo.. Duhovnemu cloveku se pove direkt.. ne pa v halucinacijah lepih nesmiselnih besedah.. Direkt.. "stari zajebu si.. zdaj pa stop korak nazaj.. in malce v drugo smer.. pa bo.. ce ti bo pa EGO zrasel zaradi tega.. bos pa se par krogov naredu.. in pol sel korak nazaj.. !" Sej ni bistvene razlike.. Se bojujem..? Mogoce... je tko videti.. ker odgovarjam.. ampak sem cist miren.. in nic slabega ne mislim o tebi.. Ce o komu mislim kaj slabega.. mu ne odgovarjam.. Spet ... nisem duhovni človek, ampak človek, ki se uči, kot vsi. Imam še veliko dela na sebi, tako kot mnogi. In da me je sama ljubezen, nisem kdaj rekla. Sem pa človek, ki zelo ljubi in ne pričakujem, da bi mene kdo ljubil ... Sama vem, kaj mi škoduje, ti ne moreš vedeti, ker me ne poznaš. Jaz ne upam nikomur eči, da mu kaj škoduje ... razen kar neposredno vpliva na njegovo zdravje (alkohol, tobak, mamila). Še swinganje ne škoduje - eni ga pač v danem trenutku rabijo. Obdobja so različna in vsak sam ve, v resnici ve, kaj je dobro zanj in kaj ni. Tako, da ni treba reči nikomur, da mu nekaj škoduje .... Če je tebi škodovalo, ni nujno, da drugemu. Ljudje smo različni. In poti, po katerih hodimo, so različne. Tudi jaz ne mislim nič slabega o tebi. Lepo je, da se lahko vse pomeniva takole. Samo včasih - tudi jaz sem le človek - me zbode, da me nočeš razumeti. Kajti obtožiš me nekaj, kar sploh ne mislim in me vnaprej obsojaš. Pa brez zamere, Tjazy - Sicer a nismo na temi Spolnost? Zakaj smo zdaj resni? Daj, zafrkavi se, no, bo bolj zabavno! Ajd povej kaj smešnega, da ne bova drugim dolgočasna!