pina colada -> RE: Vraščanje nohta (19.9.2006 20:53:33)
|
Gata, nohtek naj bi mu danes malo rezali ob straneh (predlog zdravnika s pregleda prejšnji teden), vendar je bil danes spet en drug zdravnik in ni bil za to opcijo... Predlagal je še en teden Hipermangana, čeprav kao dvomi, da bo kaj bolje glede na to, da do danes ni nobene spremembe. Je pa naročil kar za op., da prideva drug teden zjutraj, že na tešče, ker ga naj bi operirali v splošni an.! Mojca, sploh si ne predstavljam, da bi mu to delali v lokalni... Kaj pa nohtek, a je pri vas spet nazaj lepo zrasel??? Ker, eni mi pravijo, da naj tega ne pustim, ker včasih nikoli več ne zraste oz. zraste čisto zakrknjen nohtek. Tina, kje so pa vašemu op. nohtek, na nogici ali rokici?? Pa so odstranili celega, ali ga kako drugače rezali?? Ena kirurginja mi je omenila tri možnosti, cel nohtek dol - uničijo na nek način nadalnjo rast; rezanje z vsake strani - naj bi se sčasoma z rastjo zožal; in pa rezanje na trikotnik - pri tem naj bi matrica nohta ostala cela in omogočala normalno nadalnjo rast...So vam kej znani ti posegi??? Jutri še pedikerja kontaktiram, če bo kej pomagalo....
|
|
|
|