Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 19.9.2006 14:33:03
|
|
|
|
al1*
|
Ja, jaz sem pred par leti kupila v Baby centru, imenuje se pedi in se zaveže na sprednji sedež. Imajo pa tudi takšne z žepu, kamor lahko otrok naloži kakšne igrače.
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 19.9.2006 14:38:58
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Takšna stvar obstaja skoraj že 10 let . Kupijo se v baby centru ali pa pikapolonici. Sedaj so že prav lušne te zadevice, ker imajo predalčke in lepo so poslikane, pred leti pa je bil le kos gume ali plastike.
|
|
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 19.9.2006 14:41:21
|
|
|
|
tinatona
|
Kaj pa Toys?
|
|
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 19.9.2006 17:47:48
|
|
|
|
beti 1
|
Lahko vprašaš tudi pooblaščenega prodajalca vašega avta, za Peugeot obstajajo original zaščite, čeprav sistem za montiranje ni najboljši.
|
|
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 20.9.2006 4:55:44
|
|
|
|
viv_
|
Ja, v toysu imajo ful luštne, z barbiko ali pa medvedkom pu-jem. Mi imamo tega pujastega , ima ogromno žepov, cena je bila pa mislim da 20 eur.
|
|
|
|
RE: zaščita za naslonjalo sedeža 20.9.2006 9:08:46
|
|
|
|
Antigona
|
Ena prošnja. Zanima me, če bo katera šla v bližnji prihodnosti v Toysa, bi jo lepo lepo prosila, da bi mi kupila to zaščito z motivom Puja. V kolikor bi mi to prinesel kdo iz okolice Ljubljane bi prevzela osebno, sicer pa bi mi lahko poslali po pošti s plačilom po povzetju. Če bi bila katera tako dobra in mi to kupila, se ji že sedaj lepo lepo zahvaljujem. Lp,
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?