|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj na umetno oploditev
19.9.2006 12:12:28   
natasa76
Pozdravljene!
Stara sem 30 let in že dve leti intenzivno delava na naraščaju. v začetku leta sem bila na slikanju maternice, vse je bilo o.k., nato še na laparoskopije, kjer je bilo tudi vse o.k. razen minimalne prisotnosti endometrioze. Še vedno pa test pokaže negativen rezultat. Zanimama me po kakšnem času ste se odločile oziroma so vam predlagali umetno oploditev. hvala in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj na umetno oploditev
19.9.2006 12:38:11   
Shuka
Verjetno je to stvar posameznika, kdaj se za to odloči, jaz o tem še ne razmišljam pa je že več kot 5 let odkar delava na user posted image .  Ker sem enkrat že zanosila po naravni poti, čeprav se na žalost ni obneslo do konca, še vedno upam, da bo šlo. Koliko časa bom še čakala, ne vem. Zdaj še ne.

(odgovor članu natasa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 13:08:53   
tejčika9
to tud mene zanima!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 14:20:49   
Anonimen
ne moreš se kar odločiti kdaj boš šla na OBMP. Lahko se odločiš, kdaj boš šel k G povedat, da se nič ne zgodi po tolikem času. Potem te G pošlje na razne preiskave, vmes ti da Klomifen tablete in če se kljub preiskavam in tabletam nič ne zgodi, te dajo na konzilij in tam odločijo o primernosti za postopek in datum. Brez vseh preiskav, ap ti ne bo noben delal OBMP, tudi samoplačniško ne. Od prve preiskave in do prvega dneva začetka OBMP pa traja od vsakega posameznika odvisno. Lahko 1 leto lahko pa 2,3 lai celo več. Pa ni odvisno tolk od tega, kdaj so se odločili v stopiti v to, temveč od čakanja na posamezne preiskave, operacije, slikanja, od samega vzroka neplodnosti, če so seveda kaj našli itd.itd.
ne vem če ste zadovoljne z odgovorom. Če ne vprašejte še kaj

(odgovor članu tejčika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2006 15:33:40   
tejčika9
Mišek sej mene to zanima kdaj se dr. odloč zato da te da naprej na konzilij. Recmo pri men je tko da vsakič ko pridem tja se nekaj novega spomne in me da še na to pa to pa to in sm že mal naveličana vsega. Me prov zanima kaj se bo sedaj po laparo spomnu, če mu je še kašna preizkava sploh ostala, to pa vem da se sam o tem ne morš odločt halooo pol bi šele čakal na vrsto ane

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2006 16:13:29   
Anonimen
Vedno bolj se mi dozdeva, da si pri dr. drobniču. Ko tebe berem, podoživljam mojo zgodbo.Pri meni se je podvizal, ko sme rekla, da se mi mal mudi, ker se seliva v tujino. Potem, ko je to slišal, pa me je hotel kar mimo vrste, po hitrem postopku, spravt v postopek. Vseen bi trajalo vsaj 4-6 mesecev, pa sv ase odločila raje privat, kjer sva v 2 mesecih izvedela več, kot prej v 3,5 let. Pa še 2 postopka sme dala v tem času čez.

(odgovor članu tejčika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2006 16:52:55   
tejčika9
user posted image user posted image user posted image uganla si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2006 16:57:57   
tejčika9
In kaj naj drug mesec pričakujem, ko imam pregled pri njemu. Upam da se bo kej premaknil drgač bom tud jest šla ke v dravle k rešu. A ti dajo brez problemov izvide ko jih zahtevaš al kej kvačkajo. Mišek ti bom prov poročala kaj mi bo zdej reku k mam 9 oktobra pregled pr njemu

(odgovor članu tejčika9)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2006 17:17:04   
saša80
pozdravček! pri meni je bilo tako, da smo se trudli eno leto, moja ginekologinja ni nič ukrepala, kar govorila je da je vse vredo..in ko sem bila že malo jezna, sem rekla naj mi da napotnico za mb amulanto za zdravljenje neplodnosti..no in tako sem že skoraj 3 leta na zdravljenju v mb.. opravljen imam hsg,laparoskopijo, 3 inseminavcije, in so me šele sedaj dali na čakalno listo za umetno oploditev, ki jo bom imela naslednje leto..

upam, da sem kaj pomagala..aja punce, svetujem vse, ki delate več kot eno leto, da greste naprej na preizkave, saj meseci in leta kr bežijo predeni odkrijejo vzrok in da pride do user posted image .. zgubit nimate kaj, kvečjemu ste lahko srečne, da ste v dobrih rokah  zdravnikov, ki toliko parom pomaga priti do tako zaželjenegauser posted image user posted image

lp saša

< Sporočilo je popravil saša80 -- 19.9.2006 17:18:51 >

(odgovor članu tejčika9)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?