|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah!
19.9.2006 9:56:33   
Anonimen
Dajte mi mal premagat ta strah ki ga imam. Test je pokazal pozitivno, vendar na dan ko naj bi dobila menstruacjo sem imela mal rjavega izcedka. To sem omenla tudi ko sem se naročila na pregled pa so rekli da ni nič narobe. Znakov drugih kot boleče prsi nimam, razen občasne slabosti pa še to ne vsak dan. Pregled imam v ponedeljek. Strah me je, da bodo rekli da kaj narobe ali pa da je šlo za splav(ker sem mela mal izcetka). Za mano je že ena neuspešna nosečnost in si res želim, da bi tokrat šlo brez zapletov. A naj še enkrat nardim test, da bom vidla da gre za nosečnost?(delala sem 4 teste).
Vem , da ne morem naredit nič drugega kot počakat na pregled, sam se tok vleče.
hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah!
19.9.2006 10:04:21   
Anonimen
Ne vem,če te bom potolažila in vsaj malo omilila strah,ker je od moje zadnje nosečnosti preteklo že mnogo let.Čeprav si že enkrat doživela nesrečo,prekinitve nosečnosti,ni 100 posto,da se lahko ponovi.
Jaz imam v mislih hormonske spremembe v tvojem telesu,ki se lahko pokažejo tudi,kot izcedek.Želela bi ti zagotovit sto posto,da ni prav nič narobe,res iz vsega srca ti to želim,pa ne morem,ker nisem vseved,le upam lahko,da gre za nosečnost in,da boš kmalu vesela in zdrava nosečnica.Če si že toliko testov naredila,ne se še kar naprej ukvarjat z njimi,počakaj,potrpi,do pregleda.
Želim ti vse nanj naj zdravja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 10:05:21   
tulip
Najprej se sprosti in odženi negativne misli. To samo škodi, tebi in pikici!
Zato misli pozitivno in se skušaj ne obremenjevat. Počakat bo treba na pregled, druge ni... Storiti namreč nimaš kaj, lahko pa si krajšaš čas s kakšno dobro glasbo, zanimivo knjigo, sprehodom v naravi, klepetom...nikakor pa ne študiraj in premlevaj kako in kaj!
Držim pesti da bo OK!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 11:52:41   
mtina
Misli pozitivno!!!!!!  user posted image

Malo rjavega izcedka še nič ne pomeni, če si imela prej redno menstruacijo.

Držim pesti!!!!!!

Sonce!!!

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2006 18:10:51   
martinuška
Torej jaz sem imela, ko sem zanosila, namesto začetka menstruacije tudi malo krvavitve (po nekaj kapljic), zaradi česar sem celo mislila, da nisem zanosila in da me pričakuje v naslednjih dnevih normalna menstruacija (to se mi je redno dogajalo tudi prej). Nato menstruacije ni bilo še kar nekaj dni, pa sem naredila test in je bil pozitiven. Zaradi te krvavitve in zaradi črvičenja v trebuhu (kot da bi dobila menstruacijo) sem nato poklicala kar h ginekologu in prosila za čimprejšnji pregled, pa me je nato kar sestra pri naročanju še pomirila, da je to, kar sem doživljala, normalno, in da se to zgodi takrat, ko se zarodek "vgnezdi" v maternico. Tudi ginekolog je rekel, da je vse ok. In sem zdaj v 9. mesecu. user posted image

Najbolje je res, da greš h ginekologu in se pogovoriš z njim.

Kot ti je napisala že ena pred mano, odženi črne misli, misli pozitivno, tebi pa želim veliko sreče in da se ti bo vse dobro izteklo. Go girl. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2006 19:33:34   
robida76
Glavo gor, deklina!
Tudi jaz sem imela enake težave na začetku in poprej eno neuspešno nosečnost, pa pri drugi rjav izcedek, zdaj pa čakamo ... naš PDP je 12.10.2006. Tako, vidiš, vse se bo uredilo, ne delja si preveč skrbi!

Lep pozdrav in veliko sreče v ponedeljek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2006 19:37:05   
Anonimen
Tudi jaz sem imela na začetku te nosečnosti rjav izcedek, pa je sedaj vse OK, smo že na polovici user posted image !

(odgovor članu robida76)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2006 21:09:04   
ninocka
Jst sem mela v 2 mesecu tud mal rjavega izcedka, pa mi je G potem rekla, da je to lahko tud od tega, ker mi je verjetno kaksna zilca pocla in je mal krvi priteklo.

Ne se prevec sekirat (lazje rect kot narest), sej bo vse OK.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2006 7:10:03   
alenkat
Pozdravljena,
naj te potolažim, da sem tudi jaz imela rjavi, mogoče celo malo rdeči izcedek, ko naj bi dobila menstruacijo ter tudi simptomi so bili ravno takšni, kot običajno kadar sem dobila men.. Tako, da sem naredila celo paniko....
Danes sem v 20. tedni in je vse OK.
Kar pogumno.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......