|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ODLUŠČENJE ČEPA
18.9.2006 20:32:17   
CAPA
Pozdravljene!
Sem 2.user posted image , a imam vseeno vprašenje glede odluščenega čepa. (Prvi porod je bil zaradi prenošenosti sprožen v porodnišnici.)
Ali je odlušček vedno rumeno - rdečkaste barve. Jest imam danes čisto brezbarven, sluzast izcedek. Ali je možno, da je to čep iz materničnega vratu?

Hvala vam za odgovore in lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ODLUŠČENJE ČEPA
18.9.2006 20:34:07   
jazz
Pri meni je bilo sluzasto-pomešano s krvjo.

Lep pozdrav! K

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2006 20:35:39   
jazz
Aja,pa ni bil izcedek,ampak je bilo precej gostejše!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2006 20:37:03   
frrrr
jaz sem imela pred 3 tedni takšen izcedek... po opisih na tem forumu, bi bil to čep... ginekologinja, ki sem jo klicala, je rekla brez panike
prejšnji teden sem pa še svojega ginekologa vprašala kaj to je... pa mi je rekel, da je le neke vrste izcedek user posted image

ne vem... bil je pa res tak kot smrkelj... dolg cca. 12 centi... kr zvijalo se je in ni se kaj trgalo oz. lomilo... barve prozorno bele user posted image mau sm zmedena glede vsega... upam, da bodo tut men kaj odgovorile punce, ki so imele podobne izkušnje

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2006 20:38:27   
TODI
Ja čist možno je da je bil to čep.
Tudi meni se je tako odluščil tri dni pred porodom!! Bila je sluzasta brezbarvna snov in ko sem bila potem na pregledu mi je gin. potrdila, da je šlo za čep

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2006 20:39:24   
Mojca P.
Si upam trdit, da to ni to. Meni je prvic odtekla voda, in tudi drugic nisem vedla kako to zgleda...bilo je pa rjavkasto, sluzasto, s trakci krvi noter. Bela in prozorna sluz se je meni pomalo pacala skozi celo nosecnost. Cep sem pa definitivno zaznala in ga ne bi mogla zgresit, ceprav je zadevca dost majhnauser posted image .

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2006 20:53:19   
frrrr
Mojca P., ampak ta sluz se je skup držala... niti pretrgala se ni... navaden izcedek ponavadi nima teh lastnosti user posted image

no, vglavnem zares gre, ko je rjavkasto obarvano ali ima vsaj delčke krvi v sebi...  glede na to, da je zadnje 3 tedne mir, bomo upali še na kakšne 3, 4 tedne miru, potem pa lahko gre tudi zares, če je treba user posted image

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2006 20:58:28   
lelaval
Čep naj bi bil rjavkaste oz. rdečkaste barve (lahko bel - pomešan s katero od teh dveh barv). Bela oz. prozorna sluz pa je kakšen izcedek, ki je v nosečnosti obilnejši, ali pa je posledica kakšnega vnetja.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2006 21:23:55   
dskubin
Jaz sem prou vedla, da je čep. Ko sem šla spat, sem začutila, kot, da bi mi nikej ven priteklo (kot, ko dobiš M). Pa sem tekla na wc in je prou čofnilo ven. Bil je prav tak okrogel (no, ploščat, rjavkastokrvav in precej debel stvor). Torej prav okrogla ploščica, kakšen cm debela, sluzasta, in niti ne tako majhna, bi rekla da je mela kakšne 4 cm premera.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2006 21:24:50   
DORI
Jaz sem zjutraj opazila rdečkast madež, ob 15.45 je bil naš Luka že na svetu.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?