Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Macji ulov na predprazniku 18.9.2006 18:50:01
|
|
|
|
copka
|
Nas mucko ( 2 leti) hodi v hiso samo jest in zeloo redko kdaj prespi notri, pa se to samo do 3h (njegova ura ). Je kastriran in izreden lovec, s povdarkom na izreden. Svoj ulov nam vedno prinese pokazat na predpraznik (je ugotovil, da tam najhitreje opazimo plen) in mi ga pohvalimo in cimprej nesemo ubogo mrtvo zivalico v smeti- ne samo zaradi higijene, ampak tudi zato, ker je potem uzaljen( nekaj casa nic ne prinese ). Tako je romalo v smeti ene 30 misi, 15 voluharckov, 5 pticev, 4 slepci in se kar nekaj nedefiniranih ostankov. Mene ti nedefinirani ostanki, pocasi zacenjajo motiti. Ko bi vsaj bila cela zival- neeee, on nam zadnje case nosi samo glavo, drobovino, razkosane dele zivalic. Vam povem, da predno opazis na predprazniku te ostanke, si si ze trikrat "ocistil" cevlje Ali ima kdo logicno razlago zakaj to dela? Zakaj ne cele zivali, ampak samo ostanke? A nam nosi najboljse dele? Ne razumem.
|
|
|
|
RE: Macji ulov na predprazniku 18.9.2006 20:16:38
|
|
|
|
mika
|
Men je ena prijateljica, ljubiteljica mačk, rekla, da ko mačke prinesejo svoj plen, se s tem ne hvalijo, ampak ga prinesejo družini- se pravi da vaš muc lepo skrbi za vas in vas 'hrani' . Naša je tudi privlekla vse domov. me je kar stisnilo ko sem zagledala veliko ptico s prstanom na nogici. Dva vrabčka pa smo uspeli rešiti .
|
|
|
|
RE: Macji ulov na predprazniku 18.9.2006 22:17:10
|
|
|
|
dix
|
To ni še nič. Mi smo imeli par čudnih mačk ki so nosile vse drugo samo miši ne. Ena je nosila deževnike in to kar v dnevno sobo. Spet druga, je vsak večer šla po velike metulje (vešče), tiste reeees velike. Nikoli nam ni bilo jasno kje jih je našla. Če smo jo ubili je takoj šla po drugo in jov na novo. Zjutraj je bilo na predpražniku prav veselo, pravi nabor vešč. In tretju maček, se pa je specializiral na ptice. Veselo je sedel na drevesu in jih čakal, tedensko je vsak 4 ptice ubil. Še bolj čudna je bila pa mačka, ki smo ji pred nos dali miš (živo seveda) on pa se je prestrašil in zbežal
|
|
|
|
RE: Macji ulov na predprazniku 19.9.2006 8:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Še bolj čudna je bila pa mačka, ki smo ji pred nos dali miš (živo seveda) on pa se je prestrašil in zbežal IZVIRNO SPOROČILO: dix
|
|
|
|
RE: Macji ulov na predprazniku 19.9.2006 9:34:16
|
|
|
|
copka
|
no, me veseli, da nismo samo mi shiranci v macjih oceh Pri nas ostali macki niso nikoli nic prinesli. Pac en muc je nekaj ujel, potem pa so si sosedovi in nasi macki kradli plen in ga nosili domov Sej pomoje nas muc, ne prinese vsega domov, ampak se sprasujem, a si vzame cas in ubogo zivalico secira, da nam potem prinese samo drobovino Sicer pa glede tega, zakaj macek prinese svoj plen- meni se zdi najbolj logicno, da nam prinese nekaj za "jest", mami pa je zadnjic v enem dokumentarcu slisala, da macki nosijo domov, da nas (tako kot da bi bili mladicki) poucijo kaj in kako se lovi. Ampak mi ta teorija ni prevec vsec. Aja, glede glist, ki jih ena macka nosi v dnevno. Nas macek nosi v dezju polze brez hisic- se mu nalimajo na rep, ker je pac bolj dolgodlak
|
|
|
|
RE: Macji ulov na predprazniku 19.9.2006 19:32:08
|
|
|
|
Slončica
|
Men moj Rajko prnese pokazat vse, pol je pa užaljen ko mu ne pustim da bi si spravil pod stopnice Drgač pa nam živalce s tem pokažejo da so pripravljene delit hrano in nas dojemajo kot člane tropa..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?