Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
mi smo danes spali še kar. zvečer sem ji dala kvas in upala na najboljše - potem pa se je zbudila 6x (v primerjavi z prej relativno malo) in sem bila malo razočarana, da pa vse ni v kvasu, in kaj kasneje ugotovim ? da je prikukal ven četrti zobek in to je bil razlog zbujanja ponoči, tk da mi gremo s kvasom naprej!!!
kako pa kaj ostale kvasovke? se ne morte naspat al kaj?
Me pa skrbi naslednje: - kaj če se otrok oz. organizem navadi na kvas in potem se nbe bo naučil sam spat brez kvasa tudi kasneje??? - in kako sploh deluje kvas, da omogoča miren spanec? Do kake rekacije pride? Se pravi ZAKAJ? In - pa je možno, da bodo kasneje kaki stranski učinki tega kvasovanja?
Če se je katera kaj pozanimala, naj mi prosim javi. Jaz sem iskala, pa brez uspeha.
Hvala, pa miren spanec naprej!
Bistvo kvasa je v tem, da ima veliko vitamina kompleksa B. Vemo pa (jaz sem vprašala tudi pediatrinjo), da vitamin B vpliva dobro na živčni sistem. Mi to z našim Borom prakticiramo že eno leto in nima nobenih stranskih učinkov, ni odvisen , itd., itd. To je tako kot s čajčki. Zdaj ga kakšen teden nismo dali in spi normalno. Isto vmes - ko smo videli da mu ni potreben, ga nismo dali. Vprašaj kakšnega zdravnika in ti bo rekel , da ga jej tudi ti , saj je zelo zdrav.! Manj kompliciraš, bolje je.
Kako kaj kvasovke? Ali še prakticirate to metodo in ali je uspešna. Naš skoraj 7 mesečni po virozi ne spi več. Non stop se zbuja in želi spati na rokah. Razmišljam da bi poskusila metodo s kvasom.