ajne -> RE: SEPTEMBERKE 2006 (7.3.2007 7:44:30)
|
hojla, madona ste naklofale včeraj zvečer. sem se najprej še trudila nekaj sledit, potem pa ni šlo več. a tisti dr. od včeraj pri odmevih je tvoj, tevža? ql... jest itak pravim, da pravi moški mora nosit obleko in kravato (na poslovnih štosih), pol šele zgleda tko k se šika... in se sam pedena? ej tako kot moj, se zrihta v nulo, jest mu sam sem in tja kako srajco in kravato kupim, pa še to ponavadi falim, tako da kar njemu prepuščam te zadeve v zvezi z oblekami. se nam bodo pa stojala v garderovi, kjer ma to svojo robo gor, lih kar podrla, tolk je že tega. sicer pa pri nas vse po starem, vstali smo spet ob petih, ajdica je že tolk sitkana zdele, da bo lih kar šla v mižale... upam... pa ta dež... bom danes izkoristila in bova šli v šoping. moram mal v dm in mullerja pa v BC skočit. sam upam, da naslednji četrtek ne bo deževalo, k bi bilo res škoda. princes, a sta v atlantisu dva različna tečaja plavanja za dojenčke al kaj? jest vem samo za tega od DIFa, tko da sem samo tja klicala in to je to. še za ceno ne vem. hm... upam, da me ne bodo upalili, ko norci... no ja, midve greva na tega DIFovskega... tako, bodi za enkrat dovolj, čau
|
|
|
|