Tanyka
|
Dobro jutro Danes pa sem res naspana.Smo se včeraj ful hitro skopali in je zaspal ob 19.30-00.30h, nato spet do 5h se je napapcal in še zdaj spi. Zato moram zdaj hitet in hitro vse prebrat pa kaj napisat.Potem pa skuham , ker je nedeljsko jutro edino v tednu, ko z pijeva kavico skupaj in ob njej malo klepetava. Alenka 11- meni spije od 60ml, pa največ kaj mi je spil je bilo 110ml.Jaz sem mu zdaj že eneparkrat dala po steklenički, pa mi še vedno lepo papa iz joškice.Za zvečer pa si iztisnem mleko zjuraj,ali ponoči.V porodnišnici so mi rekli, da je lahko mleko v zmrzovalniku 24 h. Urskamravlja-pri sobni temperaturi pa je lahko do 1/2 h. Nahitro, da vam povem, da sedaj, ko si mleko iztiskam ga imam vedno več,in, da to, če si mleko iztiskaš, da bi ga izgubil nima logike.VEČJE KOT JE POVPRAŠEVANJE-VEČJA JE PONUDBA.Jaz se glede tega ne dam.Pri dojenju pa bom vztrajala, koliko se bo dalo, ker sem si celo nosečnost dopovedovala, da je to najboljše in najbolj zdravo za , in , da bom dojila.Ne me napak razumet, tako je bilo in bo moje prepričanje,mogoče malo zato, ker sem sama zravstveni delavec in verjamem, da je moj najbolj zadovoljen z mojim mlekecom. Nimam nič proti tistim, katere ne dojijo , sama pa bom DEFINITIVNO vztajala pri tem.Upam, da mi bo uspelo. Letim se javim še kaj, ko bo prilika. By Tanja