ajne -> RE: SEPTEMBERKE 2006 (7.7.2007 21:50:13)
|
hojla, pri nas dogaja sto na uro. čekirat mi še uspe, pisat pa bolj malo. smo pa še doma in gremo čez en teden na koroško, potem pa konec meseca na korčulo... komi čakam... a ja, po korčuli pa grem jaz tudi že nazaj v službo, tako da "brojim sitno en mesec"... hm... je hitro minilo... glede starosti... madona julam, sva definitivno seniorki tukaj gor... jaz obrnem 32 čez tri tedne... kriza. mi ni nič jasno, da je že tolk let na mojih plečih... drugače pa smo mi še vedno brezzobi, jemo vse (z veliko začetnico), ker bog ne daj, da ji ne bi dala vsega kar imamo na krožnikih in v kozarcih vsaj za poskusit. in tudi ajdica s svojimi brezzobimi čeljustmi zgrize prav vse. tudi mi vadimo pincetni prijem na borovnicah... puza 100 na uro ne glede na podlago (edino trava jo mal pika pa jo malo ustavi), hodimo še ne, razen ob opori, pa nič ne forsiramo. še vedno vse nosi v usta, najraje kamne iz atrija. govori še vedno ajdščino, sem in tja izusti ata in deda in baba, mama ji še ni uspelo, ampak to je pa tudi vse. neskončno noro pa uživa v vodi. danes smo šli na tako kul izlet, priporočam vsem, ki vam ni predaleč. Zjutraj smo šli proti veliki planini, tam kupili karto za gondolo, ki vključuje tudi malico na planšariji (kislo mleko in ajdove žgance - ajda jih je mlatila ko bi jedla torto) in dvoruno karto za kopanje v snoviku. punci sta uživali. nazaj grede smo v kamniku (incabinca!!) iskali pizzerijo, pa je nismo našli in na žalost smo potem pristali pri jurmanu. no sej smo čist ok jedli, sam smo bili že pošteno lačni, preden smo se pricjazili do jurmana. sicer pa je julij pri nas mesec rojstnih dni, tavelika je predvčerajšnjim upihnila 4 svečke in še vedno žuramo na ta račun... jutri imamo še fešto s prijateljčki in mi je prejle rekla - "mami, a jutri tudi, kolk bom pa jutri stara?" Kako so posrečeni tile naši smrkolinčki. zdej pa grem tudi jaz k mojemu dragemu pred TV spat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... lahko noč...
|
|
|
|