Ojla! Sem zbrala pogum in še enkrat začela s . Sem danes na mailu dobila enga dobrga: Kakšna je razlika med Francozinjo in Slovenko? Francozinja ima pod levo roko moža, pod desno ljubimca, na glavi pa Diorjev klobuk. Slovenka ima v levi roki dva mulca, v desni Mercatorjevo vrečko, na glav' pa - dedca! Je pa včeraj že drugi večer zapored . Pa še neb bilo tako čudno, če bi prej kdaj imela take seanse!?!? Bila je previta in sita. Opazit ni bilo da bi imela kakšne krče?!?!? Sem jo nosila, pa joško rinla, pa pela, pa nič ni pomagalo. Potem sem jo pa kar v zibko položila in ni minilo dve minuti je že . Isto je bilo tudi danes, ko sva prišle domov iz dolgega . Mislite da je samo takooo aspančkana?!?!?! No skratka, včeraj ko je že veselo ob 22ih, sem jaz imela svojih "5 minut". Hitro sem šla na , pa pod , potem pa še na . Kaj je sledilo že itakl veste . Mi je še zdaj žal za tistim tako lepo opremljenim postom. Žiža jaz lahko na tistem dnevnem redu samo odbojko s zamenjam. No saj se ne pritožujem, ker mi drugače pa res zeloooo pomaga!! Hranjenje imamo mi na dan cca 5-6 krat, kakor pač nanese. Dodajam več nič, se mi zdi da imam zdaj pa tu mač mleka! Vsake toliko časa si ga spumpam, da ni prevelike napetosti. S temi smeškoti bomo pa kmalu oktoberke dohitele . Tudi jaz sem za srečanje, najbolje spomladi! Me prav zanima kakšni so vaši !!! Danes sem našo frčafelco v službo nesla pokazat, sem bla tako ponosna nanjo !! Tako je bila pridkana, so jo vsi občudovali, k se je sam smejkala pa opazovala vse naokrog!! Jupiiii Zdaj pa pibal mal pocrkljat detece!
|