Tejcha -> RE: SEPTEMBERKE 2006 (4.4.2007 14:05:51)
|
Tanyka in Tevža, se popolnoma strinjam z vama! Tud naš mali bo "za vsepovsod"! Žiža - pust se razvajat in poskusi čimbolj izkoristit tole za počitek. Sej se mal grdo sliši, sam men bi tud pasalo mal da off vse skup dat. Je taka gužva, da sama sebe komaj lovim. Včeraj je bila pri nas patronažna. Rekla je, da se ji zdi, da se Tilen drži malo v levo stran in da naj opazujem, če se pogosto - če se, morm po napotnico za fizioterapijo, pa me zanima, če katera ve, kakšne vaje se tam delajo v takem primeru. Itak, da zdej še sam to gledam... pa včasih je, včasih ni... Glede hrane pa: v ponedeljek eni nasveti, včeraj malo drugačni, tk da sem ji na konc rekla:" Hvala, da ste prišli, poskusila bom čimbolj upoštevat vaše nasvete, 100% se jih pa zihr na bom držala." V ponedeljek mi je sestra namreč rekla, da lahko začnemo z mesom 2X na teden, v brošurci, ki jo je včeraj prinesla PS, pa, da se z mesom začne pri 8 mesecih. Kaj zdej? Najprej sem bla tih, pol sm pa povedla, kaj vse mali je... Ja, in gluten...Zakaj ga ne smejo? Ker se na 100 otrok pojavi eden, ki je lahko nanj alergičen. in to bo tak al tak, ne glede na to, a ga je prej užival al ne... In zato otroci ne smejo jest kruha... Ok. Nadaljevala sem z vprašanjem, če ajdovega in koruznega, pa lahko... In ja! In zdej bom pekla koruzne žemljice! Zdej grem pa hitr pogledat, kaj bomo imeli danes za kosilo, potem pa spet ven na luft in po atija. Dans sm bla celo jutro leteča in mam še tud v stanovanju sledi atomske... Lovro, Vesna: [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image]
|
|
|
|