Kje sušiti cunje? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Anonimen -> Kje sušiti cunje? (18.9.2006 12:38:24)

Živiva v majhnem enosobnem stanovanju, dokler je bilo lepo vreme sem cunje sušila na balkonu, zdaj pa ne vem kje naj jih.
Že štiri dni prenašam stojalo iz kuhinje (kjer se sušijo ponoči), v sobo (kjer jih imam čez dan), pa so še vedno mokre. Skrbi me tudi zaradi vlage, ki se dela v stanovanju zaradi mokrih cunj.

Jaz sem že obupala, kaj bo šele pozimi. Kako ve rešujete probleme, predvsem tiste z majhnim stanovanjem. Enkrat sem jih nesla tudi na podstrešje, pa so potem tako zelo smrdele, da je joj. Pa kopalnica je tudi premajhna.

Anonimen -> RE: Kje sušiti cunje? (18.9.2006 12:44:43)

hmm,edino kaj mi pade na pamet je kupiti kakšen sušilni stroj  v nizkem cenovnem rangu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ines2001 -> RE: Kje sušiti cunje? (18.9.2006 12:46:05)

živio. mi imamo sušilca postavljenega na pralnem stroju in to že od začetka, ker nisva imela možnosti nikjer sušit, da bi pa cunje prekladala po stanovanju se pa še spomnila nisem. je bila tisti trenutek najboljša ideja in rešitev.

lep pozdrav
                                                                               ines2001

Anonimen -> RE: Kje sušiti cunje? (18.9.2006 12:47:04)

Če imaš možnost, si kupi sušilni stroj in ga postavi na pralnega in bo stvar delovala, če pa te možnosti nimaš, potem pa bo malo večji problem.

Anonimen -> RE: Kje sušiti cunje? (18.9.2006 12:56:47)

Sušilni stroj bi najbrž res bila najboljša rešitev.

Shuka -> RE: Kje sušiti cunje? (18.9.2006 13:01:29)

Midva sva v garsonieri in kaj drugega kot sušilni stroj ni prišlo v poštev,se nama pa je pavšal za elektriko povečal za cca. 4000 sit. Bolje to kot stanovanje polno cunj, vlage in čudnih vonjav.

Anonimen -> RE: Kje sušiti cunje? (18.9.2006 13:17:28)

Že tako plačujeva 15.000 na mesec za elektriko, saj morava vso vodo greti na elektriko. Groza me je kakšen bi bil račun, če bi imela še sušilni stroj.

Očitno res ni druge rešitve kaj?

eya -> RE: Kje sušiti cunje? (18.9.2006 13:17:53)

Tud mi imamo sušilni postavljen na pralnem stroju. Elektrike pa res kar nekaj pokuri...pač poskušamo sušiti takrat, ko je cenejši tok...

NTS -> RE: Kje sušiti cunje? (18.9.2006 20:35:02)

je pa res tudi to da če imaš sušilni stroj uporabljaš manj mehčalca. Saj se perilo, ki je skoraj brez mehčalca posuši dosti hitreje kot tisto, ki mu dodaš mehčalec.
midva sva morala zelo paziti na vsak kilovat elektrike, zato vem kaj računaš!
Ampak premisli vseeno.
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Nataša

Stran: [1]