|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 9:52:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponovno-uvajanje?
18.9.2006 10:01:41   
lelaval
Jaz sem pri sinu dala skozi začaran krog brez konca: 1 teden v vrtcu, 2 tedna doma,... Ampak vse enkrat mine.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 10:03:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 10:04:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2006 10:10:46   
anitaz
Tjaša je manjkala 1 dan, in sicer v petek, in je šla danes v vrtec. So rekli, da ni bilo nobenega problema (vsaj upam da res ne). Sem pa vseeno pričakovala, da bo problem, ker je bila te dni skooz pri meni v naročju ali vsaj da se me je držala. Da o dudi ne govorim...user posted image  Kaj bi pa bilo, če je 1 teden ali več ne bi bilo, pa še ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 10:14:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2006 10:19:08   
Mina1
v pravilniku piše, da če je v prvih dveh mesecih po uvajanju, otrok kaj manjka, je potrebno ponovno uvajati.

Pomoje je to odvisno od otročka. Kaj pa potem tisti starši, ki nikakor ne morejo otročka uvajati?

Sej bo, boš videla:)

I don't care what they say, I just wanna live my life

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 10:22:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2006 10:27:21   
bobek05
Nalin, mu smo tudi naprej bili 1 teden v vrtcu, prejšnji teden pa doma zaradi vnetih ušes... Bomo videli kako bo ta teden... user posted image  Danes je še doma, ker sva po naključju oba z možem doma, jutri pa spet začnemo jovo na novo... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2006 10:30:36   
Špacka

Pri nas je bilo tako, da sva imeli en teden uvajanja in sicer vsak dan po eno uro, prvi dan sem bila z njo, potem sem jo pustila samo, tretji dan je že začela smrkati, med vikendom pa je dobila visoko vročini.........vnetje levega ušesa. Doma sva bili 3 tedne po nasvetu pediatra, ker je bil še vedno takšen čas( ( v jasli je začela hodit marca), nato pa ponovno brez uvajanja v jasli. Priznam, da me je bilo zelo strah , kako bo to, tudi vzgojiteljica je bila skeptična, zato smo se dogovorili , da bo Lina en teden v jaslih samo do kosila, da ne bo prevelikega šoka. Ampak pri nas je vse potekalo brez težav, mogoče kakšen dan malo joka in to je bilo to. Je pa res, da je Lina malo bolj navezana name, kot na očeta, v vrtec jo pa vedno pelje mož, ki ima kasneje službo in ne vem, mogoče tudi to kaj pomeni.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 10:40:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.9.2006 11:02:41   
Špacka

Moj ga pa ne more zjutraj vozit, ker včasih mora če ob 5ih zjutraj v službo, kar je pa za vrtec absolutno prezgodaj.

Potem je pa takšen revež kot jazuser posted image

Držim pesti, da bo jutri bolje!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
18.9.2006 11:25:04   
BarbaraE
Evo, mi smo šli tudi po skoraj enotedenski odsotnosti danes spet v vrtec. Itak je bila kriza. Sem že vedela, da bo. V garderobi je bilo še ok, potem je pa vzgojiteljico videla - konec, se me je že tiščala. In sem šla potem najprej jaz v igralnico, tamala je pa še kar v garderobi sedela in ponavljala čiča čiča. No, pa je vseeno za mano prišla in potem takoj mami mami pa da naj jo dvignem. Pa jo je vzgojiteljica v naročje vzela, jaz sem ji dala dudo in enega lupča na lička in odšla. Tamala pa ves čas jokala. No, pa sem ob 9-ih klicala v vrtec in je vzgojiteljica povedala, da se je potolažila, da tu pa tam še malo pojokca, ampak da ni krize. Za zajtrk je samo malo kruha poskusila, so pa praznovali en roj. dan, je pa rolado pojedla. user posted image  za roj. dan. Upam, da bo princeska zdržala in da se ji vrtec ne bo zameril. Drugače pa kar non stop na gsm gledam, če me bodo iz vrtca klicali, da je prehuda kriza. Hja, ne morem, da ne bi skrbela.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 13:03:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?