ALEKSA13 -> RE: TEŽAVE (19.9.2006 21:24:23)
|
Zofy, hvala za vse te nasvete, jih bom upoštevala. Ta mesec še počakam, potem pa si bom res v lekarni kupila ov.teste. Zanimivo, prej si sploh nisem mislila, da lahko imaš z zanositvijo take težave, še posebej če gledam moje kolegice, ki so vse zanosile že kar prvi ali drugi mesec....Pravijo, da je menda veliko na "psihi"-psihični bazi, bolj kot si nervozen zaradi tega, slabša je možnost zanositve. To verjetno res drži, ker poznam eno, ki sta se dve leti trudila, pa ni bilo kaj, ko pa se je že skoraj sprijaznila s tem, pa je kar naenkrat zanosila (brez zdravljenja). Tejčika-9, vidim,da imaš podobne probleme, kot jaz. Ali si povedala za te men.svojemu ginekU, kaj je rekel? Jaz sem povedala svojemu, pa ni rekel nič posebnega, da ne bi bilo kaj vredu. Ali hodiš na kakšno zdravljene? Jaz sicer poskušam zanosti šele par mesecev, pa me je že zdaj malo strah, da sploh ne bom mogla zanositi, ali da boma morala hoditi na kakšna zdravljenja....No, upamo in držimo pesti že za ta mesec...lp [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|