Premikanje omar (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

facka -> Premikanje omar (17.9.2006 13:33:15)

Zdravo, mogoče ni ravno to tema za ta forum, ampak zanima me sledeče: v načrtu imamo sanacijo vlage v spalnici in bomo morali umakniti vse pohištvo od sten, zato me zanima, kaj mi predlagate, kako umakniti na najbolj enostaven način 3 delno omaro od stene, da ne bi bilo potrebno vse razstavljati? Kakšna podobna izkušnja, mogoče koristen nasvet?
Hvala

Marogica -> RE: Premikanje omar (17.9.2006 14:20:34)

Moj predlog je, da pokliče tvoj dragi nekaj "krepkih" prijateljev in jo enostavno odnesejo iz prostora. Seveda jo prej izprazni, zaradi dodatne teže[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Določene omare so pa tudi tako narejene, da je "dvojni del" skupaj, pa še enojni, pa jih tako nesite, nato pa pritrdite zopet oba dela skupaj.

Mene bolj skrbi, da ni odzadaj omara tako vlažna, da se vam je ne izplača ne nositi, ne razstavljati. Upam, da ne...

rija -> RE: Premikanje omar (17.9.2006 14:35:01)

Jaz sem omare premikala tako, da sem jih najprej spraznila, potem rob privzdignila in dala spodaj en tekač, ki drsi, seveda dovolj močan in enostavno vleka. Pa še parketa se ne poškoduje.

Stran: [1]