|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tetra benkice
17.9.2006 12:11:12   
SanjaS
Že nekaj časa raziskujem zadevo in glede na naslednje ugotovitve me zanima vaše mnenje glede uporabe.

Ugotovila sem namreč , da tetra benkic največkrat nimajo v večjih trgovinah za dojenčke (no, tudi v manjših je enako...), zato me zanima koliko jih še uporabljate (mamice začetnice)? 

Pred 10 leti je blo treba v mako benkico dat tetra in to potem na novorojenčka, potem pampers in čez povijalko (kolki, pa tud zato, da ne zleze vse nekam), danes pa  vse novorojenčke spravijo v mako body ( ki se, če je barvast ne sme kuhat..), pampers in konec?

A se kej motim, al se tetra ne rabi več?

Lp,
S:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tetra benkice
17.9.2006 14:05:02   
dejčka2
Res nevem če se še sploh kje dobijo tetra benkice,
jaz sem vse barvaste benkice in tudi spodnje bodije prala na 90, pa ni bilo nič narobe z njimi, sem pa imela različne firme.. Na body benkico se obleče bombažna majčka in tako ima dvojne dolge rokave, tako sem vsaj jaz delala. So pa body benkice res super, enostavne za oblačit in nič nikamor ne zleze.
lp

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2006 14:22:53   
tinatona
Pozdravljena.

Jaz ne vem kako so druge oblačile, ampak jaz sem od začetka uporabljala bodije na netke (kot majčke na preklop). Ponavadi sem prvega oblekla čez pampersko, potem pa čez še plenica za široko povijanje in še en bodi. Imela sem Clarove (kupljene v BC) in sem jih tudi kuhala (pa sem imela barvne). Ko jih je mali prerasel sem jih posodila še eni prijateljici in so še vedno brezhibni.

LP Tina

p.s.:Kuham tudi vse bodije kupljene v H&Mu in so vsi ok.

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2006 14:25:40   
Marogica
Jaz sem tudi oblačila samo bodije in to s kratkimi rokavi(saj pa ni otrok samo v bodiju), torej en bodi vse pleničke-tudi za široko povijanje pa pod bodi, da ni nikamor lezlo. Tisto z benkicami se probala pri ta prvem nekajkrat, pa nikoli več, ker enostavno ni praktično

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2006 14:28:18   
Anonimen
Ti kar bodyje uporabljaj in res je lahko jih pereš tudi na 90 razen kakšnih res močnih barv.Če ne pa operi na 60 in polikaj.
Joj samo res kolk se pri prvem vedno komplicira in gre po knjigahuser posted image

(odgovor članu tinatona)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2006 20:15:54   
Sandra*
Oj!

Naš ima samo navadne bodije, ampak jaz vse perem samo na 40. Mislem, da če bi dala kuhat bi se vse uničilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2006 22:59:40   
borovnička
Jaz sem tetra benkice sicer imela, ampak nisem nobene uporabljala, ker so se mi zdele nekam grobe na tako mehko kožico. Jaz uporabljam samo bombažne benkice. Oblečem mu pa dvojno benkico (eno čez drugo), spodaj pampersko, čez pa povijalko. Mu pa tudi jaz oblečem bodije na preklop z netki. So res super, pa še obleče se jih fajn.

Perem pa tudi jaz vse njegove cotike na 40, razen tetra pleničk, ki jih dam kuhat.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
4.10.2006 8:32:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2006 23:10:52   
eya
Tudi jaz sem imela samo bodyje na netke, najrajši tiste na preklop, da jih ni treba čez glavo vlečt. Prala sem na 60 st.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2006 14:58:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: koliko jih še uporabljate

Jaz sem jih, še tiste prav ta stare, iz blaga (tetra?) kot so bile narejene bombažne pleničke. Ne vem zakaj, ampak bile so mi prav všeč user posted image .

(odgovor članu SanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2006 18:24:54   
Anonimen
Jaz sem jih uporabljala, ker sem jih dobila. Tetra in tiste druge bombažne-mehke. Mi jih je bilo dosti lažje oblečt, kot bodyje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.