Odtekanje plodovnice? Pomoč... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nety -> Odtekanje plodovnice? Pomoč... (17.9.2006 9:33:08)

Živjo punce!
Prosim za pomoč. Sem prvič noseča in danes je moj PDP. Že včeraj zjutraj in danes spet, ko sem vstala se mi je vlil izcedek belo rumenkaste barve, bilo ga je kar nekaj, vedar potem čez dan razen normalnega izcedka ni bilo sprememb. Nevem ali je možno da plodona voda tako počasi odteka, ali je to kaj drugega. Popadkov pa še ni....
Hvala za pomoč....

Nety

nejcko -> RE: Odtekanje plodovnice? Pomoč... (17.9.2006 9:58:36)

Joj, s tole plodovnico sem imela tudi jaz štalo v prvi nosečnosti. Zoprno je, če imaš že tako ali tako izcedek, tudi jaz sem ga imela, in potem res ne moreš vedeti, kaj je kaj. No, pri meni so potem v porodnišnici, ko se je porod zakompliciral, posumili, da sem imela razpok mehurja, od katerega je preteklo že več kot 24 ur.

Nočem te strašiti, ampak če sumiš na razpok, pojdi h ginekologu ali pa direkt v porodnišnico. Fajn je, če uporabljaš mini vložke, da ga neseš s seboj, potem pa ti bodo tam naredili test in boš videla, če gre res za razpok.
Itak pa, če je danes tvoj PDP, si verjetno naročena pri ginekologu, a ne?

Aja, danes je nedelja, šit. Ja, nič - jaz bi si dala en vložek, pa ob prvem večjem izcedku z njim letela v porodnišnico.

Srečno.

Rožica I -> RE: Odtekanje plodovnice? Pomoč... (17.9.2006 10:24:49)

Meni je odtekala plodovnica v tankem curku od večera pa vse do jutra, tako da ... Upam, da si že tam in držim pesti, da boš čimprej cartala svoje detece![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Odtekanje plodovnice? Pomoč... (17.9.2006 10:33:28)

Pri meni je bilo podobno in tako kot pri nejcku, je tudi pri meni šlo za razpok mehurja. Pojdi v porodnišnico, s tem se ni za hecat.

cmokec -> RE: Odtekanje plodovnice? Pomoč... (17.9.2006 11:05:15)

Takoj pojdi na pregled. Če ni plodovnica, boš pomirjena, v nasprotnem primeru pa ti morajo sprožiti porod. Srečno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]