baby22
|
oj,prosila bi vas za nasvet; in sicer imam nekaj težav, vsaj jst mislm tko.... z partnerjem imava starega dobre 3 mesece in zadnje čase se mi zdi, da se partner malce "čudno" obnaša... ko sva prišla iz bolnice, bila sva tam 1 mesec in jaz sem komaj preživela (bila sem 1 dan v nezavesti in 2 dni v komi) je bilo vse v redu, zadnje čese pa sva bolj na tesnem z denarjem in partner dela cele dneve (6-17h al pa še dalj) tko da pride domov ves živčen, zdj se je zgodilo še to, da je delal danes in še jutri bo moral delati.... poleg tega da je živčen, mene krivi za vsako stvar ki je narobe oz. ni po njegovem.... pa misli da če je v soboto dop.doma bi gospod rad spal mi2 z pa nej se pobereva kam(to se sicer grdo sliši), da ga ne bova motila pri spancu.... mislm sej morva mi2 tut spat.... je kar priden in zelo malokrat ponoči, spi že skoraj vso noč, 1krat se še zbudi... poleg tega imam občutek kot da mu je vseeno za naju, včasih samo zame.... ma ne vem lih točn... poleg vsega tega mi v zadnjem letu (skupaj sve 4.5let) ni kupil niti ene vrtnice... sej ne da bi zahtevala draga darila, samo vsaj eno rožico bi mi pa lohk prnesu, pa tut če bi jo ukradel z sosednjega vrta... to da mi za valentinovo, obletnico,8.marec,.... nič ne prinese.... se mi pa zdi skor mal grdo.... glede na to da jaz njemu vedno kaj prnesem pa če tut samo malenkost (nej omenim tut to da on dobi celo plačo, jaz pa samo porodniško od občine in ot.dodatek, stroške si deliva...) pa mi vedno ostane zelo malo denarja, vendar vedno zberem skupaj za kakšno malenkost, ne vem zakaj on tega ni zmožen.... prej sva si vedno kaj kupovala in kaj lepega naredila.... nej povem še to da me nikoli ne objame, in pove da me ima rad.... on pravi, da mi tega ne govori, ker mi to raje pokaže z dejanji, čeprav jih zadnje leto ne vidim... res ne vem kaj nej si mislm.... če mu karkoli omenim, sem kuj grda,... pa bla, bla,... zadnje čase je tudi večkrat povzdignil glas nad mano, čeprav dobr ve da to sovražim SEM IMELA TEGA IN PODOBNEGA PREVEČ DOMA... ima kera mogoče kak dober nasvet???? samo resne prosim, lahko tut zasebna sporočila, prosim samo da mi pomagate oz. poveste kako bi vi reagirali na mojem mestu.... lahko mi tut kak piše, kaj si misli o njegovem ravnanju... ker sem že čist ; veselje in energijo mi daje le moj sonček....