Anonimen -> RE: Bronhomunal (17.9.2006 21:52:49)
|
Meni je pediatrinja razložila, da je Bronchomunal kot eno cepivo proti bakterijam, kar pomeni, da proti virusom ne deluje. Deluje pa pri približno 50 odstotkih otrok pri ostalih 50 odstotkov pa na žalost ne. Zadnjič sem iskala po netu kaj o tem zdravilu in sem prebrala negativno mnenje neke infektologinje in sicer to, da ni dokazov o delovanju in ker ni dokazov, tudi ni .... Evo, sem še enkrat poiskala, kopiram: "Za krepitev imunskega sistema se v lekarni dobi Bronchomunal-P kapsule,ki naj bi spodbujale izdelavo protiteles, vendar ni dokazano,da je učinek res dovolj dober,da bi opravičil dajanje." Aleksandra Plut Tole me je malo odvrnilo od misli, da bi tudi letos dala Tiborju Bronchomunal. Lani sem mu ga dala, pa od takrat dalje res več ni imel vnetja ušes in/ali grla, kar je predd tem imel kakšne 3-krat. Je pa imel po Bronchomunalu neke čudne infekte z groooozno vročino, ko niti niso mogli ugotoviti, ali gre za bakterijo ali za virus. Smo enkrat celo na infekcijski pristali. Antibiotiki niso prijeli, tako da so sklepali, da je bil najbrž virus, čeprav ga niti na infekcijski niso mogli določit. Kljub brisom in odvzemu krvi. Ne vem, jaz sem imela skozi v mislih, da kaj pa če zdaj antibiotiki zaradi tega Bronchomunala ne primejo. No ja, ampak to bi verjetno do zdaj bilo že jasno, če bi bilo tako. Smo pa dajali zjutraj, po popitem kakavu, na žličko z multivitaminskim sirupom.
|
|
|
|