|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na kateri bazen z vozičkom?
16.9.2006 21:04:37   
Jančika_
Vem, da ponekod lahko greš v bazenski kompleks z vozičkom. Zanima me, če veste, kje v okoli Celja je to možno. V Podčetrtku sem že videla voziček; kaj pa Zreče, Dobrna, Topolšica, Laškouser posted image .

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na kateri bazen z vozičkom?
16.9.2006 21:08:01   
Erdbeere
jaz mislim, da imajo povsod to možnost sej tud ponavadi morjo nekak invaliske vožičke tud notri spravit, drugače pa telefon v roke pa poklicat pa vprašat.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2006 21:19:37   
najina pikica*
tu jst mislm,da je to povsod dovoljeno.drgač pa ni slaba ideja Erdbeere,telefon v roke!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2006 21:21:47   
Jančika_
Ja, sej bo res najboljše poklicat. Hvala obema.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2006 23:31:09   
ona
Mi smo bili v Termah Radenci in je par družin imelo noter vozičke,ni bilo problema!user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2006 23:33:39   
rija
V Radencih brez problem, terme Banovci tudi.
In recimo kak pa naj bi šla se kopat sama z otrokom pa s celo culo zravenuser posted image
Bom kakega fajn bademajstra angažirala, da bo bejbija nosil....user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2006 9:14:53   
Jančika_
No, tole me še zanima - zdaj če smo bili z vozičkom zunaj, kolesa niso glih najbolj čista. A to nima potem veze ali kajuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2006 9:33:24   
petja
Če imaš umazan voziček, potem pejt pa v Fontano user posted image  . Šala, ne bit jezna user posted image , sam mi je tolk user posted image , kar je ena napisala na Čvekanje v tri dni, da sem mogla oment ... v glavnem v Fontano ne!!!

Zaradi vozička se pa ne sekiraj, mislim da ti ne bodo težili, čeprav mi smo vedno povsod šli samo z lupino, ker je voz preveč placa zasedel.

Lp, petja

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2006 21:36:10   
Jančika_
Saj sem tudi sama že pomislila na Fontanouser posted image user posted image user posted image user posted image !

No, saj ne bi šla not ravno z blatnim vozom, ne, toliko bi se že pobrigala. Lupinica je pa tudi dobra ideja.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2006 12:20:46   
SelmaC
V Dobrni se ne da iti z vozičkom. Mi smo vzeli lupinico.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.9.2006 12:22:41   
andrejaz
Mi smo bili z vozičkom na Ptuju v bazenih. Saj se kolesa malo operejo ko pelješ voziček čez tista korita kjer moraš tudi ti oprati noge.

Če imaš pa možnost pa voziček pustiš v garderobi in notri k bazenom neseš samo košaro oz. lupinico.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.9.2006 12:35:14   
Sibil_
JAnčika v Zrečah smo šli noter z vozičkom, edino sranje je, ker ga moraš po dvojnih stopnicah nest, če si sama neizvedljivo.Drugače pa ni problema.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.9.2006 12:37:02   
mušica
Povsod ti dovolijo, edino ponekod so problem stopnice

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

slovenija
anjasa

koliko otrok bi morali imeti slovenci

1 (4%)

2 (36%)

3 (48%)

4 (7%)

5 (2%)

več (3%)

Število vseh glasov: 325

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!