s u g a r -> RE: Savna v nosecnosti (19.9.2006 19:39:06)
|
hej, macke, joj vsem puncam NAJLEPSA HVALA, RES VSEM. Glede savne, sej se ne vem, sej sploh ne dojamem ravno da je res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], bom res mami, da se mi bo zelja uresnicila. Pride nova ljubezen in rata ja skoraj takoj. Vesela sem presenecena sem, strah me je pa kot da ne recem kaj. Ne vem, glede savne bom spostovala kot je napisala Mokka (poslusala svoje telo), ta pa mi pravi, da naj se grem razvajat ce bom sla pa v savno pa se ne vem, moj pa naj uziva, jaz pa bom malo v tisti "predsavni" se relaksirala pa sadne sejke pila al pa kr kej, uglavnem pocivala. Itak zdaj delam za svoje malo dete in moram lepo uzivati (pravite najlepsi cas) Sej bom neki postimala, itak pa, ce mi ne bodo prestavili roka koriscenja, pa me itak ne vidijo vec oz nas. Se mi pa zdi da je nakaj na tem da vsaka G to odsvetuje, ker je le muka za telo, saj ko pomislim ka smo delale z mojimi puncami, vedno smo se enkrat na mesec odpravile v savno za cel dan, se sproscat in uzivat tako umirjeno. Saj je bilo umirjeno a drug dan (res si bil kot perescek) pa zaspan ko top in to v ponedeljek ko moras biti v sluzi skoraj 100%. Savna moja bo taksna mislim cokoladni fondue na lezalnikih ali v malem bazencku, dragi pa naj pocne kar ve. No ce se bo strinjal. Bom videla. Punce vsem hvala za trud in odgovore in za vse cestitke. P.S. je normalno da imam tak cuden obcutek v spodnjem delu trebuha, kot da se mi bo neki potrgalo (no ne znam ravno opisati, neka napetost), prsa mi bodo pa itak odpadla. No neham morit. Pridne bodite. papa Sugar
|
|
|
|