Savna v nosecnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


s u g a r -> Savna v nosecnosti (16.9.2006 19:36:45)

Pozdravljene punce,

ceraj sem ugotovila da bova z mojim imela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

Popolnoma sem out (zakaj, ker ne morem verjeti da je res), vesela sva oba.

Tisoc in eno vprasanje mi roji po glavi (predvsem kaj zdaj), k gin grem 17. oktobra potem zvemo kako in kaj.

Me je pa zdele opomnila ena kuvertica, kjer je darilo celodnevno razvajanje v savni za dva, to sem poklonila dragemu ob obletnici, ki sva jo imela v ponedeljek, no cez stiri dni pa mu dam se vecje darilo - povem mu da bo ati - kaj lepsega.

Ok ne bom nakladala zdaj se malo sekiram, ali lahko sploh grem? Bona veljata le za 6 mes.

Prosim za pomoc (res da sem zmedena in se na glavo) a presrecna.

hvala vsem in pozdravcke.

[sm=kuza.gif]
sugar




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.9.2006 20:59:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: Savna v nosecnosti (16.9.2006 22:35:13)

Žal,savna se odsvetuje kakor ti je že napisala.pokliči in jim razložisituacijo,saj bodo razumeli




Anonimen -> RE: Savna v nosecnosti (16.9.2006 22:56:06)

super čestitam za[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

drugač jih pa pokliči une pa jim razloži ti bodo že podaljšali...boš vidla...no če so za kej.......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




petraz -> RE: Savna v nosecnosti (17.9.2006 9:09:42)

Čestitke za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Kar se tiče saven pa ti raje ne priporočam, razen če bi se izognila finskim savnam. No, raje se posvetuj s svojim ginekologa/njo.

Še bolje pa bi bilo, da bi poklicala v terme in se dogovorila za podaljšanje časa izkoristka, navedi jim razloge, mogoče pa te bodo razmeli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Jaz sem sicer bila prvi mesec v solariju, ko še nisem vedela, da sem noseča, pa tudi eni odsvetujejo, tako, da včasih sploh ne veš kaj je prav in kaj ne.....




Sona -> RE: Savna v nosecnosti (18.9.2006 13:40:03)

Tudi meni je G odsvetovala savno. Pa sem si privoščila masažo stopal, njega pa sem razvajala z masažami. Sicer mi je maser rekel, da hodi k njemu kar nekaj nosečnic, vendar nikoli ne veš. Definitivno preloži in se pomeni z G, pa boš videla, kaj ti pove. Se pa sigurno da savnanje preložit za nekaj časa, saj takšni centri nočejo zgubit svojih strank.




Dajanax -> RE: Savna v nosecnosti (18.9.2006 14:00:41)

Kot so že vse pred mano napisale G savno navadno odsvetuje. Jaz še nisem vedela, da sem noseča sem v savni bila (noseča cca 4 teden), ampak me je telo samo opozorilo (slabost in neugodno počutje v savni), da nekaj ne štima, čez kakšen teden sem zvedela za veselo novičko!!! Savnala sem se prej precej redno, tako da je bilo to slabo počutje zagotovo povezano z nosečnostjo...




leni10 -> RE: Savna v nosecnosti (18.9.2006 23:18:55)

Najprej ČESTITAM [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].[sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]
Jaz ti prav tako odsvetujem savno.Bo še ogromno priložnosti za obisk savne.




Mokka -> RE: Savna v nosecnosti (19.9.2006 10:28:36)

Naj te vsaj jaz potolazim, da je s savnanjem vse ok. Govorila sem s specialstom na kliniki, in mi je razlozil, da savna ni pregrevanje notranjega telesa, ampak zgolj potenje. V Savni se ti telesna temperatura ne dvigne, niti v termalni vodi, kjer je temp. vode pot telesno. To pomeni, da ti turska in finska ne bosta skodovali, edina ki jo pa res odsvetujejo je infra savna. Tudi sama sem v 9t, in sva se z mozem ravno vrnila iz term, ki sva jih vplacala se preden sva izvedela veselo novicko. Jaz svetujem poslusanje svojega telesa in pocutja, pa bo vse ok. Ce pa ze bo kaj narobe, je takrat iskanje razlage v vsem mogocem brezveze... Za kopanje v vodi pa priporocam nakup posebnih tamponov, ki so namenjene nosecnicam, ki se kopajo v morju ali bazenu. Dobis pa jih v lekrani oz. v Sanolaborju.
Pa srecno! [sm=bravo.gif]




mtina -> RE: Savna v nosecnosti (19.9.2006 11:45:10)

Najprej čestitke ob novički ...  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Meni je ginekologinja savno v prvih mesecih odsvetovala. Sorry, tako kot jih je večina že napisala. Sicer pa pojdi in se dogovori, naj ti podaljšajo ... ali pa zamenjaj za pedikuro ... proti koncu nosečnosti ti bo prišla prav ...  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Lp




mirjanajelenko -> RE: Savna v nosecnosti (19.9.2006 14:11:09)

s u g a r

kako je zdaj z savno kako si se odločila ali kaj si zrihtala

lepo nosečnost ti želim,
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] čestitke!!!!!!!!!




s u g a r -> RE: Savna v nosecnosti (19.9.2006 19:39:06)

hej, macke,
joj vsem puncam NAJLEPSA HVALA, RES VSEM.

Glede savne, sej se ne vem, sej sploh ne dojamem ravno da je res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], bom res mami, da se mi bo zelja uresnicila.
Pride nova ljubezen in rata ja skoraj takoj.
Vesela sem presenecena sem, strah me je pa kot da ne recem kaj.

Ne vem, glede savne bom spostovala kot je napisala Mokka (poslusala svoje telo), ta pa mi pravi, da naj se grem razvajat ce bom sla pa v savno pa se ne vem, moj pa naj uziva, jaz pa bom malo v tisti "predsavni" se relaksirala pa sadne sejke pila al pa kr kej, uglavnem pocivala. Itak zdaj delam za svoje malo dete in moram lepo uzivati (pravite najlepsi cas)
Sej bom neki postimala, itak pa, ce mi ne bodo prestavili roka koriscenja, pa me itak ne vidijo vec oz nas.

Se mi pa zdi da je nakaj na tem da vsaka G to odsvetuje, ker je le muka za telo, saj ko pomislim ka smo delale z mojimi puncami, vedno smo se enkrat na mesec odpravile v savno za cel dan, se sproscat in uzivat tako umirjeno. Saj je bilo umirjeno a drug dan (res si bil kot perescek) pa zaspan ko top in to v ponedeljek ko moras biti v sluzi skoraj 100%.

Savna moja bo taksna mislim cokoladni fondue na lezalnikih ali v malem bazencku, dragi pa naj pocne kar ve. No ce se bo strinjal. Bom videla.


Punce vsem hvala za trud in odgovore in za vse cestitke.

P.S. je normalno da imam tak cuden obcutek v spodnjem delu trebuha, kot da se mi bo neki potrgalo (no ne znam ravno opisati, neka napetost), prsa mi bodo pa itak odpadla.

No neham morit.
Pridne bodite.

papa
Sugar




Anol -> RE: Savna v nosecnosti (19.9.2006 20:45:36)

Meni je G. tudi odsvetovala savno, zaradi pregrevanja. Sigurno bodo pokazalai nekaj razumevanja in podaljšali bon za še kakšnih 6 mesecev. 




s u g a r -> RE: Savna v nosecnosti (19.9.2006 20:49:54)

Hej,

sem klicala moram se obrniti z malilom na vodstvo in prestaviti, upam da najdemo skupno pot.
Tako bomo naredili.

Hvala vam

Lupcke

[sm=rozica.gif]




Stran: [1]