Klarita
|
Vidim, da vas je kar nekaj v enakem položaju, kot sem jaz. Prejšnji mesec sva se z dragim začela trudit, da bi iz najine proizvodnje tudi kaj nastalo. Čakala sva plodne dneve in takrat šla v akcijo. Teden dni za tem, mi je bilo slabo, dobila sem vročino in celo noč kozlala. Drugi dan sem sicer še imela vročino, ampak nisem več čepela pri školjki. Cel čas so me prsi bolele in čudne občutke sem imela. Skoraj sem se že veselila, da sem noseča, ko sem dobila . Oba sva bila razočarana in se pač sprijaznila, da nama ni ratalo prvič in da bo potrebno malo več truda vložit. Ta mesec sva spet na delu in cel čas imam čudne občutke, ne vem ali si domišljam, ker si tako močno želim ali je res kaj na tem. (menza) bi naj nastopila 13. 10. in močno upam, da ne bo in da bo tokrat . Aja, testa še nisem naredila, ker sem bila vmes bolna, sem pa začela jemat Tifol. V lekarni mi je rekla, da če načrtujem moram vzet 2 tabletki na dan, če pa sem že pa samo eno. Začela sem kar z dvema, čeprav v navodilih piše ena. No pa bomo videli, lahko samo upamo, da bomo kmalu zibali, saj sva tako neučakana, da nonstop debatirava o tem in izbirava imena.
|