enia
|
Živjo! Moram tole napisat, da gre ven z mene. Namreč 1 leto je odkar sva začela, pa še nisva ugledala +. Julija sem imela zadnjo M, ki je bila taka kot se za gre. To je bilo 15.7. Potem pa šele 26.8. 2 dnevna krvavitev, ki ni bila nč podobna M, brez PMS, brez bolečin in krčev, skratka čudna in kratka, pa še sveža kri, zlo svetla. Sem delala test (po navodilu Pušenjaka). No, pa mi je romed pokazal švoh 2 črtico (slika je v albumu), čez 2 dni pa Yes or no, samo eno. Ok, sem rekla, pa se je očitno romed zmotil, saj kokr berem nimate dobrih izkušenj z njim (sama sem ga delala prvič, ostale pa že ulala-tič :o)). No, potem pa se je začelo, čudn napet občutek v prsih, ki me malo, res malo bolijo na dotik, neko špikanje na vsake tolk na desni strani in še zgaga mi zadnje čase po malem nagaja. Zarad vsega tega in nekega občutka (ki se je pojavu že prej, ko M ni blo) sem danes naredila test FS. Sicer popoldan, ni bil jutranji urin. In, zagledam švohno črtico. Pa zdej?! Po logiki, bi sicer mogla bit močna, glede na zadnjo M, ne. Ampak črtica je, kaj to zdej pomeni, no?
|