|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj to pomeni
16.9.2006 14:34:14   
enia
Živjo!
Moram tole napisat, da gre ven z mene. Namreč 1 leto je odkar sva začela, pa še nisva ugledala +. Julija sem imela zadnjo M, ki je bila taka kot se za gre. To je bilo 15.7. Potem pa šele 26.8. 2 dnevna krvavitev, ki ni bila nč podobna M, brez PMS, brez bolečin in krčev, skratka čudna in kratka, pa še sveža kri, zlo svetla. Sem delala test (po navodilu Pušenjaka). No, pa mi je romed pokazal švoh 2 črtico (slika je v albumu), čez 2 dni pa Yes or no, samo eno. Ok, sem rekla, pa se je očitno romed zmotil, saj kokr berem nimate dobrih izkušenj z njim (sama sem ga delala prvič, ostale pa že ulala-tič :o)). No, potem pa se je začelo, čudn napet občutek v prsih, ki me malo, res malo bolijo na dotik, neko špikanje na vsake tolk na desni strani in še zgaga mi zadnje čase po malem nagaja. Zarad vsega tega in nekega občutka (ki se je pojavu že prej, ko M ni blo) sem danes naredila test FS. Sicer popoldan, ni bil jutranji urin. In, zagledam švohno črtico. Pa zdej?! Po logiki, bi sicer mogla bit močna, glede na zadnjo M, ne. Ampak črtica je, kaj to zdej pomeni, no?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj to pomeni
16.9.2006 15:08:36   
sun123
Ja jutri zjutraj oz. v ponedeljek si lepo pojdi kupit še en test npr. clear blue in to je to. Ali pa se naroči pri ginekologu.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2006 19:43:03   
ninocka
Pejt h G na pregled, da bo 100%. Ceprav jst mislim, da si (BTW user posted image user posted image user posted image ). PA kokr se jest spomnem, ti po dolcenem casu tes ne bo vec pokazal nosecnosti, kljub temu da si noseca (npr. si ze v 3 mesecu, test ti pa pokaze negativno). Ne vem pa od katrega meseca naprej to velja.
Pa sporoci kja je G rekel/a.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2006 20:36:28   
lelaval
V ponedeljek naredi še en test, da boš 100%.  Meni je CB pokazal res komaj vidno črtico in danes šteje ta "črtica" 15 mesecev.
Sem prepričana, da si user posted image . Javi v ponedeljek.
Aja, mene so prsi tako bolele, da se jih dotaknit nisem smela.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2006 7:49:14   
mala zirafa
Ne sprašuj se več.Čestitke!user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2006 9:37:12   
enia
Upam, da imate prav. Tud sama mam tak občutek, ampak me je kr strah, da me niso kej nahecal tile testi s svojimi črticami.

Hvala vsem in upam, da vam javim lepo novičko. V ponedeljek kličem G in upam, da pridem kmal na vrsto za pregled.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2006 12:56:36   
naja2
Buhvald držimo peste in čakamo na veselo novičko user posted image  

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2006 13:16:21   
krista2
buhvald kako dolgo pa si imela krvavitev? ker se men ta mesec tudi zdi vse bolj čudno. Ni milo prave user posted image , samo bolj sveža kri. prsa me še danes bolijo pa je že 1 teden od krvavitve in občasno začutim slabost in vrtoglavico.

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2006 16:14:09   
enia
Krvavitev je trajala slaba 2 dni (v soboto se je pojavila, v nedeljo zvečer pa konec).

Ja, sem danes klicala G in ji vse razložila, pa mi je rekla, naj kar jutri pridem na pregled. Tako, da zjutraj red službo šibam tja in upam, da bodo novičke lepe! Da potrdi tiste švohcene črtice. user posted image
Čeprov me je tko strah, da ne bi blo nič in da me testi mal user posted image .
Držimo pesti!

(odgovor članu krista2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2006 21:07:59   
ninocka
Drzimo pesti za user posted image user posted image . Pa ne pozabit sporocit, kaj je blo, da nas ne bo pobralo od radovednosti user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2006 8:26:16   
ALJA75
Buhvalt, le javi se nam z lepo novičko!
Držimo pesti.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.9.2006 16:07:22   
enia
No, punce, jst sem dons zjutraj bila pri G in ni povedala tistga, kar bi želela. Danes me je z UZ pregledala in mi povedala, da imam policistične jajčnike. Od tod tud izvira to, da ne gre in ne gre. Enkrat je O, pa je spet ni in zato so tud M tok neredne. Skratka, mam spet tablete, da mi spodbudijo M. Ko pride M, pa moram nazaj do nje, da ji sporočim, kako sem se odločila. Namreč: lahko pridem po klomifen, ga jem 3 mesece in upam, da se bo kaj prijelo. Če se ne bo, greva oba na nadaljne preiskave. Lahko pa se odločim, da grem na pregled k endokrinologu zaradi metabolnih težav hormonov. Terapija traja 6 mesecev! In v tem času naj ne bi zanosila, izjemoma se to tudi dogaja. Po terapiji pa se je pametno odločit za naraščaj. In zdej ne vem, kaj naj? Moram povedat še mojmu. Skratka, žalostna sem ful!

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2006 19:54:21   
ninocka
Buhvald, zal mi je.  Ti se kr fajn zjoci, potem pa pogumno naprej. Pikec/pikica caka tud nate, ves.

Glede kaj naj nardis, je pa pomoje najboljs, da odpres novo temo in ti bodo punce z izkusnjami oz. tiste, ki so sle cez to, svetovale.

Vso sreco in en velik user posted image zate!

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.9.2006 0:00:38   
enia
Hvala, ninocka. Sem se danes ene parkrat zjokala, kar ne morem vrjet, sploh, ker me prsi še vedno po malo bolijo, v trebuhu me tud na vsake tok neki špikne, ... user posted image Počasi dojemam in se skušam sprijaznit, da v mojem trebuščku trenutno še ne raste nič.

Sva se pa z mojim odločila za klomifen. Bova poskusla in upam, da nama z njegovo pomočjo rata.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2006 16:12:24   
ninocka
Pol pa takoj v akcijo in drzimo pesti, da se bo cimprej en velik + pokazal user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.9.2006 18:49:21   
enia
Jap, ninocka, prec v akcijo. Čakam, da pride M, pol na klomifen, pol pa AKCIJA! user posted image Pa upam, da bova uspešna.

In hvala za lepe želje!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

ime za fantka
summer2005

Katero vam je lepše?

Matic (34%)

Martin (17%)

Nejc (34%)

Jure (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!