Brbs -> Krvavitev (15.9.2006 22:28:17)
|
Še enkrat pozdravljene, pisala sem že na forumu mama.si, pa kljub velikemu številu ogledov nisem dobila veliko odgovorov.... Pred 10imi dnevi sem na dopustu odkrila kapljico krvi, klicala G in je rekel, da sploh ni panike, da pa naj zadevo spremljam (razologov za krvavitev je malo morje). Naj povem, da sem dan prej precej hodila in plavala, pa še z dragim sva se cartala. Sem bila takoj pomirjena, ampak danes sem ponovno zagledala kri (malenkost več-cca 2 kapjlici) in me je sedaj malo bolj strah. Naj pa povem, da sem se danes po treh dneh ležanja zaradi prehlada (zaradi katerega se tudi precej napenjam ko kašljam in smrkam v robček) šla malo vrtet po stanovanju in ga spravila v red, tako da sem bila potem prijetno utrujena. Ker bolečin nobenih ne čutim, pravzaprav nosečnost zelo dobro prenašam (sem v 10. tednu), sumim, da je krvavitev posledica prevelikega fizičnega napora in morda tudi prehlada oz. kašljanja in smrkanja. Kaj menite ve? Pregled imam v četrtek (čez 5 dni) in moj plan je počakati do takrat (no, v ponedeljek bom klicala G in mu zadevo povedala), razen če se bo še kaj ponovilo. Pa seveda očitno kljub dobremu prenašanju nosečnosti ne smem niti malo preveč mignit.... Hvala za odgovore. LP
|
|
|
|