mravljinči in boli,le D roka.... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

naja78 -> mravljinči in boli,le D roka.... (15.9.2006 20:19:14)

ok...vem da je bila o tem že dabata!
štartam 35 teden,in že kakih 14 dni,zadnje dneve bolj mi zateka D roka(dlan+prsti),ki ob enem mravlinčjo,sploh ponoči je obup,nevem kam bi jo položila.
z L ni tako hudo,...zjutri sploh ne morm nardit pesti,kaj šele prjet kako šalco kave???!!!
pritisk imam za 1xok,proteine v urinu tudi nimam za 1x.....(kontrola je bla 1 teden nazaj).pritisk merim doma.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
razlagam si da je to od zadrževanja vode v telesu.a imam prav in upam da porod to zadevo spremeni.
ima katera kak nasvet kako to omilit,ali kaj priporoča v tem primeru tudi G.????
vsak nasvet bo dobrodošel,...

noge mi za 1x ful še ne zatekajo......samo prste imam zadebeljene,...ampak kaj pa še bo,......in čutim,da bodo še otekli,......

laluna -> RE: mravljinči in boli,le D roka.... (15.9.2006 20:31:53)

Naja 78, ne sekiraj se. Meni se z desno roko dogaja popolnoma isto. Tudi ponoči, pa zjutraj komaj prepognem prste, pa sem v 37.tednu, poleg tega mi oteka še desna noga, vse to vzamem kot sestavni del nosečnosti. Tudi pri prvi nosečnosti  se mi je dogajalo isto, po porodu pa vse to mine. Recepta ravno nimam. Za prste na roki morda razgibavanje, z nogami pa večkrat na dan čim višje in počivanje.Po porodu vse to mine.

naja78 -> RE: mravljinči in boli,le D roka.... (15.9.2006 20:34:40)

hvala pikica!
je p čuden in moteč občutek,hvala bogu gre prke koncu.
me pa skrbi,ker je polno informacij okol tega,...eden izmed znakov multiple skleroze,so tudi v začetku mravljinci,...no to je že skrajnost v katero ne bom posegala,a primeri baje obstajajo......

naja78 -> RE: mravljinči in boli,le D roka.... (15.9.2006 20:35:32)

matr saj ne pretiravam,slišiš pa marsikaj....

Stran: [1]