kapljice - avstrijske (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

smokvica -> kapljice - avstrijske (15.9.2006 15:04:47)

a ve mogoče katera kako se imenujejo kapljice proti krčem,ki jih kupiš v avstriji?pa še avstrijske ad3 bi kupila pa tudi ne poznam imena?a rabiš recept,za kapljice?

NTS -> RE: kapljice - avstrijske (15.9.2006 15:14:10)

Avstrijske kapljice proti krčem se imenujejo Lefaxin, zelo pomagajo, žal pa ne vem imena za njihove ad3.
Ne rabiš pa recepta.
pa pa

suzi -> RE: kapljice - avstrijske (15.9.2006 15:16:23)

Kapljice proti krčem so dvoje, ene se imenujejo Lefaxin, druge pa Antiflat. Sestavina obeh je simethicon in oboje delujejo na enak način, le proizvajalca sta dva. Mi osebno imamo za našega Martina starega 6 tednov in pol že od tretjega tedna kapljice Antiflat. Pri vsakem obroku mu dam dve šprici, tako kot piše v navodilih. Glede ad3 kapljic pa je v Avstriiji in menda tudi drugod po Evropi tako, da dajejo dojenčkom samo d3 kapljice, in edino te v Avstriji tudi dobiš, imenujejo se pa Oleovit D3. So oljnate in daš le eno kapljico na dan direktno v usta, kadarkoli, ali pa na žličko z malo tekočine. Jaz mu dam kar malo mlekeca pa kapljico naoter pa v usta pred obrokom okoli 13 ure. Za vse te kapljice na potrebuješ recepta le evrčke. Veselo v nakup in spanec brez krčev. Mi smo namreč več kot zadovoljni, po konstantnih neprespanih nočeh in 24-urnem kričanju imamo zdaj popoln mir, le vetrovi ga dajejo in mali prda kot kak stari ata [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ampak boli pa nič več.

smokvica -> RE: kapljice - avstrijske (15.9.2006 15:23:27)

hvala suzi,upam da bo mojemu revčku tudi kaj pomagalo,saj ima tudi kilo in če se preveč napenja mu vse zleze ven,pol komaj dobiva nazaj ker ma majhno luknjico za nazaj spravljat,tako da ga revčka še bolj boli.

sun123 -> RE: kapljice - avstrijske (15.9.2006 16:12:37)

Pa babynos se tudi kupijo v Avstriji in te smo imeli mi in so zakon!

Samoyedka -> RE: kapljice - avstrijske (15.9.2006 20:16:14)

Antiflat so super zadeva, mu jih tudi jaz dajem- po vsakem obroku in je res kar boljši- res je tudi da prda ko raketa hehehehe! Ampak važno je, da revčka ne zvija več toliko- še pride kakšen krček, pa ni sile. Drugače pa Antiflat kapljice stanejo neki malega čez 4 evre, verjetno ostale stvari tudi tam okoli.

mika -> RE: kapljice - avstrijske (15.9.2006 22:50:21)

Pa babynos se tudi kupijo v Avstriji in te smo imeli mi in so zakon!

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]res so zakon[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].   pred dojenjem sem ji  dajala   Lefaxin in če jo je kljub temu  napenjalo,  sem ji dala še baby nos.

bobek05 -> RE: kapljice - avstrijske (16.9.2006 8:51:26)

Nam je pomagal samo babynos, sprobali smo pa vse...

al1* -> RE: kapljice - avstrijske (16.9.2006 8:59:21)

D vitamin se imenuje Oleovit D3. Za nobeno izmed naštetih zdravil pa ne potrebuješ recepta. 

Mimmi78 -> RE: kapljice - avstrijske (19.9.2006 10:39:39)

Oleovit D3 kapljice se dobijo tudi pri nas v domači lekarni Arnika v Škofji Loki, stanejo pa 1400 SIT. Meni je prodajalca v tej lekarni rekla, da jih uporabljam tako kot Plivitove D3 kapljice, kar pa je 2 na dan.

Stran: [1]