suzi -> RE: kapljice - avstrijske (15.9.2006 15:16:23)
|
Kapljice proti krčem so dvoje, ene se imenujejo Lefaxin, druge pa Antiflat. Sestavina obeh je simethicon in oboje delujejo na enak način, le proizvajalca sta dva. Mi osebno imamo za našega Martina starega 6 tednov in pol že od tretjega tedna kapljice Antiflat. Pri vsakem obroku mu dam dve šprici, tako kot piše v navodilih. Glede ad3 kapljic pa je v Avstriiji in menda tudi drugod po Evropi tako, da dajejo dojenčkom samo d3 kapljice, in edino te v Avstriji tudi dobiš, imenujejo se pa Oleovit D3. So oljnate in daš le eno kapljico na dan direktno v usta, kadarkoli, ali pa na žličko z malo tekočine. Jaz mu dam kar malo mlekeca pa kapljico naoter pa v usta pred obrokom okoli 13 ure. Za vse te kapljice na potrebuješ recepta le evrčke. Veselo v nakup in spanec brez krčev. Mi smo namreč več kot zadovoljni, po konstantnih neprespanih nočeh in 24-urnem kričanju imamo zdaj popoln mir, le vetrovi ga dajejo in mali prda kot kak stari ata [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ampak boli pa nič več.
|
|
|
|