Enaka kri (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Enaka kri (15.9.2006 14:20:43)

Pozdravljene punce!

Že nekaj časa poskušam ugotoviti in iščem kje bi lahko našla odgovor na moje vprašanje in sem se odločila, da še vas povprašam, če mogoče katera ve kaj o tej zadevi. Z možem imava popolnoma enako kri Rh 0 pozitivno. Pa sem se pogovarjala z kolegicami in so mi omenile, da bi lahko nastale kakšne genske težave pri otroku. Imava namreč že eno punčko, pa se odločava za drugega in me je malo strah, da bi se pojavile kakšne težave. Je pa pri tej zadevi zanimivo to, da te G sploh ne vpraša za kri partnerja.

Hvala.

Čao

Jančika_ -> RE: Enaka kri (15.9.2006 14:55:33)

Tole je po moje larifari. Veš koliko ljudi ima recimo A pozitivno kri, po moje ima vsak tretji par enako krvno skupino in faktor, če ne vsak drugi. Če te je res strah, pa vprašaj Pušenjaka, ampak jaz se ne bi sekirala, res.

lana38 -> RE: Enaka kri (15.9.2006 14:57:15)

Moja starša imata oba A+, pa sem jaz čisto OK.
LP

Ulla -> RE: Enaka kri (15.9.2006 14:57:53)

Problem je, če je en partner Rh negativen oziroma, če si ti Rh negativna. To, da imata isto krvno skupino pa ni nič vžno, vsaj veš že kakšno skupino bo imel otrok.

Jančika_ -> RE: Enaka kri (15.9.2006 15:07:13)

Pa tudi Rh- dandanašnji ni noben problem. Dobiš zaščitno injekcijo, pa je.

Zofy -> RE: Enaka kri (15.9.2006 17:09:22)

Jaz tudi mislim, da to nima nobene veze

Nadaj -> RE: Enaka kri (18.9.2006 16:18:22)

Hvala vam za odgovore. Se opravičujem, ker sem bila malo odsotna, ampak mi je virus napadel računalnik.

Ste me kar pomirile in upam, da bo res tako kot pišete. Imam kar večjo željo, da se odločimo za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

Čao

Pinkyca -> RE: Enaka kri (19.9.2006 12:31:45)

100% nima to nobene zveze
veselo [sm=sloncek.gif]in lepe zdrave otročke

Stran: [1]