Janeja -> Kar na enkrat-Alergija!!! (18.9.2004 18:16:28)
|
Ko je bil moj sinek star štiri mesece, so mu na alergološki ambulanti v LJ s testi potrdili izredno močno alergijo na mleko, jajca, moko, arašide,...:( Tri leta smo se matrali s strogimi dietami (najprej do osmega meseca jaz, ker sva se dojila, potem pa še moj Jan). Ko sem slučajno izvedela za zdravljenje alergij z Bioresonanco pri dr. Medvedu v Podčetrtku, smo se takoj odločili probat. S svojimi testi nam je tudi on potrdil enake alergije kot že prej v bolnici - pa brez vsakega pikanja:bravo: Pisno nam je potrdil, da lahko Jana ozdravi z desetimi terapijami, če se bomo le strogo držali njegovih navodil. Uspelo nam je:bravo::bravo::bravo: Danes je od terapij minilo že osem mesecev. Jan uživa, ko lahko je čokolado, peciva, pije kakav,...:sloncek: Tudi če bi alergija res po nekaj letih minila sama od sebe, za kar pa ni nobene garancije:(, mislim da ni vredno čakati in matrati otroka in sebe z dietami. Zdravljenje z Bioresonanco res deluje!!! P.S. Se opravičujem za pozno reakcijo ampak šele zdaj sem odkrila RR. :ups:
|
|
|
|