|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: tatoo
18.9.2006 13:22:37   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Ja pred 7 leti bi mi rekla......Mam pa sliko v mojih albumih....geslo je : tatu

lahk pogledaš

kako pa lahk pogledam?  vedno piše član ne želi razkrit svojega profila

Tu spodaj imaš 5 okenčekov(e-mail, z.s., kontakt, album in blokiraj).... in klikneš na album....pa se ti odprejo moji albumi......user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.9.2006 16:57:35   
Rosada
Moja sestra je bol moderna.Ima tatu.Narisan ima delfina.Dole na hrbtu.Meni ni ušeč.Zdi se mi ko da ji skače ven iz riti.Bil je drag.Bolelo je tudi.Tako pravi sestra.

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.9.2006 19:57:49   
anonimni
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada

Moja sestra je bol moderna.Ima tatu.Narisan ima delfina.Dole na hrbtu.Meni ni ušeč.Zdi se mi ko da ji skače ven iz riti.Bil je drag.Bolelo je tudi.Tako pravi sestra.

Rosada zakaj še ti ne poskusiš mogoče bo pa možu všeč-

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.9.2006 20:18:00   
Anonimen
Meni pa tatoo ni všeč niti na ženski niti na moškem. Mogoče redko, redko kateri, da mi je všeč. Če bi si ga jaz dala delat bi ga imela na boku. in bi samo jaz vedela kaj pomeni.

(odgovor članu anonimni)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
18.9.2006 20:25:48   
eupat
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Meni pa tatoo ni všeč niti na ženski niti na moškem. Mogoče redko, redko kateri, da mi je všeč. Če bi si ga jaz dala delat bi ga imela na boku. in bi samo jaz vedela kaj pomeni.

Pa bi že še kdo vedel a ne Nivess

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.9.2006 17:53:00   
Rosada
Anonimni jas ne bom imela tatuja.Mož ne bi dovolio da me dira drug muški.Edino če bi delala tatu žena.Potem ni problem.Dala bi si muslimanski znak.To bi bilo mužu ušeč.

(odgovor članu anonimni)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.9.2006 18:02:14   
didi1
jaz imam tatoo pod popkom in sem se že tok navadla nanjga da sploh ne vem kako bi izgledalo brez.všeč mi je

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.9.2006 7:10:03   
Anonimen
jaz mam tud tattoo. Sprva moj ni bil glih za kaj takega, zdaj pa mu je všeč. Tudi ostali moški si radi pasejo oči na njem, ob tem pa jim dela mal domišljijauser posted image . Zakaj? Imam ga desno od popka, konča se pa nekje pod pasom, vendar noben ne more vedet kje točno, razen če me vidi nago.  Ni velik,  je zelo esteski in všeč je še tistim, ki drgač ne marajo tatujev.
Sem sem si ga dala delat, ker če si v poslovnem svetu se ga tle da pokrit, pravtako, ko bom stara in zgubana, povešena, špehnata, bom itak imela (tako kot vse starke) enodelne kopalke in se ne bo videlo. Vse drugje se vidi in potem ni glih estetsko in apetitlihuser posted image . Zdaj pa mam raven trebuh in je prav seksi, če kaj pokuka iz majčke.  Jaz sem hotela na gleženj, vendar ko imaš kostim tudi ni glih fajn v poslovnem svetu. Na lopatici tudi ne moreš skrit, tudi križ je težko zakrit, na star leta seveda.
Aja pa še to, uporabu je črno barvo in senčenja s črno barvo, ker mi zeleni tatuji naredjo slabouser posted image . Je pa fajn da greš k mojstru in s narediš neko umetnost in ne neki brezveznega. Jaz sem bila pri Johny-ju v LJ. Dala sem pa 35 tisočakov. Manjši zakomplicirani lahk stanejo več kot pa veliki

(odgovor članu didi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
25.9.2006 8:40:05   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1

ko bom stara in zgubana, povešena, špehnata, bom itak imela (tako kot vse starke) enodelne kopalke 

user posted image  tako kot vse starke user posted image  A- a. Ne, vse starke. Jaz vidim monogo mnogo zelo starih gospa, ki ne nosijo niti enodelnih kopalk, ampak so čisto gole in povsem brez predsodkov .... in jih vidim celo več kot mladih - takole brez predsodkov.

Veš, ko si star ti je vseeno - važno da se dobro počutiš in se ne obremenjuješ več z drugimi. Ko si mlad pa si v večini primerov strašno obremenjen - vsaj ženske - in se bojijo, kaj bodo drugi mislili .... Če so mlade debele ali imajo kakšne druge nepravilnosti, ki so lahko tudi samo umišljene, se strašno slabo počutijo in dobijo kompleks manjvrednosti. S starostjo pa je teh kompleksov vse manj, važno je, da smo zdravi in preprosto uživamo življenje, zato tudi sram izgine ...

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.9.2006 9:26:40   
Anonimen
To maš prav, sam al se tolažim s tem ali mi je enostavno res že zdaj user posted image misel na zgubanost in tatu. Imajo pa starke une enodelne, ki ti še popek pokrijeuser posted image , tak, da bo tudi v tem primeru skrilouser posted image . Sem pa nudist in če bom še takrat, pol pa tak ko si rekla, tam mi bo pa vseen. 

Čas bo prinesel svoje in takrat bom videla kako bosta zgubanost in tatu šla z roko v rokiuser posted image .

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?