Anonimen -> RE: tatoo (25.9.2006 7:10:03)
|
jaz mam tud tattoo. Sprva moj ni bil glih za kaj takega, zdaj pa mu je všeč. Tudi ostali moški si radi pasejo oči na njem, ob tem pa jim dela mal domišljija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Zakaj? Imam ga desno od popka, konča se pa nekje pod pasom, vendar noben ne more vedet kje točno, razen če me vidi nago. Ni velik, je zelo esteski in všeč je še tistim, ki drgač ne marajo tatujev. Sem sem si ga dala delat, ker če si v poslovnem svetu se ga tle da pokrit, pravtako, ko bom stara in zgubana, povešena, špehnata, bom itak imela (tako kot vse starke) enodelne kopalke in se ne bo videlo. Vse drugje se vidi in potem ni glih estetsko in apetitlih[sm=smiley11.gif]. Zdaj pa mam raven trebuh in je prav seksi, če kaj pokuka iz majčke. Jaz sem hotela na gleženj, vendar ko imaš kostim tudi ni glih fajn v poslovnem svetu. Na lopatici tudi ne moreš skrit, tudi križ je težko zakrit, na star leta seveda. Aja pa še to, uporabu je črno barvo in senčenja s črno barvo, ker mi zeleni tatuji naredjo slabo[sm=smiley11.gif]. Je pa fajn da greš k mojstru in s narediš neko umetnost in ne neki brezveznega. Jaz sem bila pri Johny-ju v LJ. Dala sem pa 35 tisočakov. Manjši zakomplicirani lahk stanejo več kot pa veliki
|
|
|
|