|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   k nevrologu
14.9.2006 19:07:08   
darc
Punce, ali ima katera od vas kakšne izkušnje z nevrologi? Našauser posted image ful hitro in neenakomerno diha, cca 60/min in smo po letanjih okol zdravnikov, ki so mu naredili UZ glavice, ki ni baje pokazal nič posebnega, pregledal in nardil še EKG, baje so pljučka in srček OK poslali do nevrologa na pediatričnouser posted image . Tam bova sprejeta čez noč na opazovanje. A katera ve, zakaj k nevrologu zaradi dihanja, kako tam zgleda in kako to opazujejo... ME skrbi, da se mi meša k ne vem kaj bi lahko blo, pa glede na to da se mali ful joka pri vseh teh zdravnikih upam, da ne delajo kakšnih hudih posegov, da bo spet jok in stok in samo opazujejo. ZA vsak odgovor bom ful hvaležna. Aja, v bolnico greva že jutr...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: k nevrologu
14.9.2006 19:15:21   
Mojca P.
Tezko ti pomagam, ker smo bili mi tam z drugim razlogom. Po vrocinskih krcih je Ziga moral na EEg in po tem na posvet k nevrologu, ki je izvid obrazlozil.
Ce skusam nase tezav epovezat s tvojimi: Zigov EEG je pokazal, da se obstaja 5-6 % moznosti da se vroc.krci ponovijo ali prerastejo v epilepsijo....ne vem pa, ce ima to kaj dosti povezave z dihanjem...ocitno pa menijo, da dogajanje v glavici lahko vpliva na to...tako, da je mozno, da bodo EEg se delali.

Vso sreco vam zelim in predvsem, da najdejo razlog za vase tezave, da jih boste potem hitro lahko odpravili!!!"

(odgovor članu darc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: k nevrologu
14.9.2006 19:48:17   
jazz
Mi smo imeli z Maticem isto preiskavo, ampak zato, ker je za par sekund nehal dihat zaradi bruhanja.  V tvojem primeru pa ne bi vedela zakaj gre.

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu darc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: k nevrologu
14.9.2006 22:55:49   
Marogica
Darc, obrni se na Seven, njena tamala je najprej tudi imela probleme z dihanjem(zastoj). Sama ti bo lahko natančo napisala kako in kaj.
Levo v stolpcu imaš "zasebna sporočila".

(odgovor članu darc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: k nevrologu
16.9.2006 22:39:01   
doroteja23
Mi smo tud pred kratkim imeli eeg. Imeli smo ga zato, ker ima naša pikica malo drugačno obliko glavice in zdaj iščejo vzrok. Izvidi so bili v mejah normale. Morali bi imeti še magnetno resonanco, ampak so jo prestavili ker je imela vročino.

Darc kaj sta že doma? Kako sta zrihtali, kaj so ugotovili? Smem vprašat katero zdravnico sta imeli in če sta bili v drugem nadstropju?

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu darc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: k nevrologu
17.9.2006 21:40:05   
darc
Bli smo v drugem nadstropju, zaenkrat so ga samo posnel ponoč, jutr mamo pa zdravnika, dr.Neubauerja, da bo obrazložil izvide. Me je ornk strah, upam, da bo vse ok. A temu, kako dihanje opazujejo se reče EEG? Tolk mam poln kufr teh zdravnikov, k ponavad itak samo ugibajo, nč ne povejo, pol pa še paniko delajo, da so mamice čist preč. Doroteja, upam, d bosta vidve tud OK, jutr pa pišem, kaj bo. SAm, da me not ne zadržijo.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: k nevrologu
1.10.2006 9:27:39   
darc
Hojla, sam javljam rezultate pregledov, bila na opazovanju čez noč, priklopli aparatke, kjer so spremljali in posneli dihanje, izvid baje totalno OK, potem ga je pregledala še nevrologinja, ni nč omenjala raznih zategovanj in hipertonusa, skratka user posted image  se čist ok razvija, dihanje pa je na zgornji meji in ni nč narobe, se more samo zrihtat nekje do 3 meseca... Smo pa v bolnici staknili prehlad!!!

(odgovor članu darc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?