|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teža pri 14. oz. 15. mesecih
14.9.2006 15:17:23   
Playa
Mene pa malo zanima koliko so stari vaši otročki pri tolikih mesecih, še posebej punčke, ker moja ima samo 8,4 kg, 26. pa bo imela 15.mesecev.

Pa še to nič mi ne je. Sploh pa zdaj ko se uvajamo v vrtec. Ne vem kaj bo ko bo sama tam. Vse kar bi jedla so skutke, pudingi, čokolino, kakšni piškoti, čokolada uglavnm sama bolj taka hrana.
Sploh ne vem kaj naj naredim, pa še pije mi, ma skoraj nič. Če mi 2,5dcl vode na dan (ne mara sokov ali čaja-vsaj zaenkrat), pa 2,5dcl kakava sm lahko vesela.

Hvala za odgovore

LP S
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Teža pri 14. oz. 15. mesecih
14.9.2006 15:23:06   
Anonimen
jaz imam fantka,pa je star 17 mesecev skoraj,pa je težek 10 kg.
je pa vse,samo pije ne veliko

(odgovor članu Playa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2006 15:32:05   
Marina 1
No jaz imam sineka,ki je sicer nedonošenček,njegova porodna teža je bila 1500 gr.Pri 18 mesecih je tehtal 11,3 kg,sedaj pri 22 mesecih pa tehta 13 kg.Je pa tudi vse-ampak resnično vse in ni stvari da je nebi jedel in pije tudi zelo veliko.

LP Marinauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2006 15:33:37   
Playa
Uh kva sm napisala user posted image ..

Kok so stari vaši otroci pri 14. oz.15. mesecih...
Koza..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej verjetno ste me razumele, kok so težki pri teh mesecih?

LP S

(odgovor članu Playa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2006 16:57:25   
April
Moj fant je bil pri dobrem letu težak 9 kg. Tudi moj bolj malo pije, še manj kot tvoja. Ne vem če spije 2 dcl tekočine na dan. Se pa še veliko doji, tako da najbrž tudi tukaj nekaj nanese.

(odgovor članu Playa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2006 17:41:01   
ZARA
Pri teh mesecih je bila težka nekje toliko, kot tvoja - 8.5. Ne spomnem se pa točno. Tukej maš pa en link k jamramo o tej večni neješčosti.
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1002487

lp

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Playa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2006 20:59:42   
lelaval
Moja je stara 15 mesecev in že pri 1 letu sem mislila, da bo tehtala 10 kg (imela jih je 9), pa jih še vedno ni dosegla. user posted image  Tudi ona je postala izbirčna in malo in redke stvari še je. Je pa res, da je pravi mali pijanček. Spije pa ogromno, tako, da se s tem, da vsaj pije tolažim.
Kar pa se tiče teže - sem že pri 1. hčerki rekla: vsaj kasneje ne bo imela težav s težo. user posted image  (no in sedaj pri 9. letih je res še nima)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2006 21:12:40   
Anonimen
Star 14,5m velik 83 cm, težek 12,5 kil (današnje mere)
Ni debel, je pa krepak - to je rekla pediatrinja user posted image

Pa glede na to, da vse jamrate, koliko so vaši lahki, mi je kar nerodno tole pisat user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2006 22:20:49   
Lana_s
Moja pa je bila 7. stara 15 mesecev, ima pa 12.7 kguser posted image  user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2006 22:22:17   
soris
Moja tavečja: pri 15. mesecih: 10 kg, 4. leta: 18. kg. Dolgo časa je bila pri drobcenih (je bolj drobne strukture), zdaj pa je tako lepa zaobljena da jo je veselje gledat. Apetit pa je imela ves čas v redu.
Ne se sekirat. Otroci pojejo toliko kolikor rabijo. Eni pri njeni starosti pojejo 2 porciji v vrtcu, eni pa še ene ne zmažejo.
Moja user posted image : 6 mesecev: 8500 g (ona pa ni pri drobcenih user posted image user posted image user posted image user posted image ).
V vrtcu imajo ponavadi večji apetit ker jih je več in si delajo lušte med sabo. Pa vzgojiteljice jih zraven stimulirajo (vsaj naše so).

Čokolino, čokolada, piškotki - pa pravijo da to redi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?