Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Se vaši otroci radi cartajo? 18.9.2006 10:03:14
|
|
|
|
diva 4
|
Gina - čisto prav si razumela.Ped. sem to omenila zelo zgodaj , pa je zato še pozorneje spremljala njegov razvoj za katerega pravi , da poteka čisto normalno.Rekla je tudi , da se bo počasi to stanje spremenilo z odhodom v jasli.Zato sem malo vam pojamrala,ker smo od prvega v jaslih.In glej ga zlomka - Taaaaaarrraaaaaaaaaaa! Včeraj zvečer pride mali k meni in dvigne rokice v zrak , proti meni (vzemi me k sebi) , ko ga dvignem , pa tak nežno nasloni glavico k mojemu licu in se je cartal kar nekaj časa.Sem kar solzna ratala .Sem cel večer bila v devetih nebesih
|
|
|
|
RE: Se vaši otroci radi cartajo? 20.9.2006 8:24:43
|
|
|
|
srki
|
Kadar se Aljaž hoče cartat, si da v usto dudo in vzame medvedka, katerega ima za spat. Takrat je čisto "odsoten" in prav brunda od zadovoljstva. Drugače pa ni tak tip, da bi se k vsakemu v naročje prištulil, tudi meni ne, res samo takrat, ko si da dudo, to je ponavadi zvečer, čez dan toliko ne porajta, razen če je dež, ko smo v hiši, sem vsake toliko časa spomni.
|
|
|
|
RE: Se vaši otroci radi cartajo? 20.9.2006 22:12:06
|
|
|
|
cihapuha
|
Se cartamo, ampak tavečja jasno pove, kdaj ne. Seveda ob padcih in podobnih nesrečah je mamino ali očkovo naročje prva pomoč.Mali pa se bi SAMO cartal.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2006 22:24:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Se vaši otroci radi cartajo? 20.9.2006 22:32:57
|
|
|
|
klepetka
|
dkar je tamali v vrtcu(3 tedne),bi se neprestano crkljal.No,da ne bo pomote,tudi prej se je,samo se zdaj mnogo bolj.Pa je drugače zelo rad v vrtcu .
|
RE: Se vaši otroci radi cartajo? 21.9.2006 14:16:18
|
|
|
|
simone
|
Se ful crklja, boža, objema, lupčka,
|
|
|
|
RE: Se vaši otroci radi cartajo? 21.9.2006 14:23:21
|
|
|
|
bobek05
|
joj, diva meni bi bilo tudi ful hudo... naš fant (15m) se zelo rad carta in že od malega ga ves čas crkljamo, spi med nama in velikokrat se v spanju stisne k enemu ali drugemu, zaspi pa tako, da ga eden od naju masira in boža po hrbtu in nogicah... si ne znam predstavljat, da bi me npr. drugi otrok odrival upam, da se kaj takega ne bo zgodilo
|
|
RE: Se vaši otroci radi cartajo? 21.9.2006 14:47:19
|
|
|
|
diva 4
|
Bobek - res mi je bilo hudo . Ker je prvorojenka ful cartljiva.Se pa zadnje dni mali že pride malo stisnit k meni.Mislim , da je to posledica tega , ker je cel dopoldan v jaslih.Božanje, lupčkanje in tako standardno cartanje še ne pride v poštev.Sem pa že zadovoljna , da se pride samo stisnit k meni.Ga bom že počasi razcartala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
babyshowerLelly28 RRAli so vam prijateljice oz. ste si same pred rojstvom otroka pripravile praznovanje (babyshower)?da (
11%)
ne (
89%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!