laparaskopija in hist (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

OLja80 -> laparaskopija in hist (14.9.2006 10:28:14)

lep pozdrav vsem

jst sem bila vceraj prvic na kliniku v lj, in me je dr.drobnic poslal na lap in hist. dobila sem napotnico, da se narocim in kotrac tablete. veliko tega sem ze prebrala tukaj ampak me zanima, kaj je s to zaporedno st., pojma nimam kako pa kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

LUNA06 -> RE: laparaskopija in hist (14.9.2006 11:36:09)

JA ogromno punc čaka na tole operacijo in zaporedna št. je tvoja št. v vrsti čakajočih.Ko bo prišla tvoja št. na vrsto te bodo obvestili, traja pa to 2-3 mesece.A so ti akj rekli kdaj naj bi prbližno blo?

Tia-na -> RE: laparaskopija in hist (14.9.2006 12:29:02)

Živjo, jst sm v petek tudi dobila zaporedno številko (61) in mi je naročila, da v oktobru prvi dan menstruacije pokličem in bom zvedela, kdaj imam datum posega.  Lahko pa tudi še 1x pokličeš in ti bo sestra vse razložila.

OLja80 -> RE: laparaskopija in hist (17.9.2006 11:05:57)

Nic mi niso se rekli. Res pa je, da me je strah, zelo strah. Slisla pa sem, da hister, ni dobra za tiste punce ki niso se rodile. Kaj ti menis o tem?

emaa -> RE: laparaskopija in hist (17.9.2006 12:16:33)

Histeroskopija  je edino v to tvegana, da se lahko začneš prezgodaj odpirat. Jaz sem zanosila takoj po drugi histero, pa sem zdaj že 26. tednov noseča z dovjčki, nič se bat boš bližje svoji želji.

Stran: [1]