PISMO KONZILIJA (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

JEŠA -> PISMO KONZILIJA (14.9.2006 8:03:43)

Dekleta rabim pomoč.

Včeraj sem dobila pismo od konzilija, kjer so me razporedili v skupino za OBMP. Sedaj jih morem klicat, da dobim evidenčno številko.

Kaj ve katera kaj sledi vsemu temu? Koliko časa se more še čakati, ko dobiš številko?

Hvala za odgovore.

LP Ješa

emaa -> RE: PISMO KONZILIJA (15.9.2006 10:33:39)

Od katerega centra za OBMP, LJ ali kje drugje? Ko sem jaz dobila pošto, je v pismu pisala moja nova številka, skupina za OBMP ter mesec, ko moram poklicati za postopek. Če ne pa pokliči na dnao številko, ti bo sestra tam vse razložila.

Crnitulipan -> RE: PISMO KONZILIJA (15.9.2006 11:30:12)

Ješa pozdravljena,

tudi jaz sem dobila pismo od konzilija z dne 07.09. - Včeraj sem šla na ginekološko kar osebno, da so mi dali zaporedno številko. Sestra mi je povedala, da moram poklicati v novembru na 1 dan menstruacije, da potem prištejejo dneve do 22 dne zaradi  postopka - zaenkrat še ne vem ali je to dolgi ali kratki postopek - v pismu od konzilija so navedena tudi 3 različna zdravila , ki naj bi jih prinesle s seboj samoplačnice - ne vem pa ali ta zdravila veljajo tudi zame??? No, mislim, da bo dolg postopek - sem že povprašala kako zgleda postopek s temi tremi zdravili v temi IVF, ICSI - septembrčice in oktoberčice.

Pa srečno!!!
Čarna

emaa -> RE: PISMO KONZILIJA (15.9.2006 12:24:31)

Ta ista zdravila vedno pišejo gor, pokličeš prvi dan m ali pa prvi delovni dan, ko dobiš M, da ti da termin za prevzem zdravil okoli 20 dne v ciklusu, potem pa glede na postopek začneš z zdravili 22. ali drugi dan M. Pa veliko sreče obema. Ko prevzameš zdravila, ti pa itak vse razložijo, kako jemati, kdaj, tako da ni sile.

Mijavček -> RE: PISMO KONZILIJA (15.9.2006 13:03:28)

Ojla vsem,

živ Ema, kakokej? no, danes po dolgem času spet brskam tukej, pa sem najdla sotrpinke; tudi jaz sem dobila včeraj pošto s konzilija, šla kar tja in dobila evidenčno številko z enakimi navodili, kot ostale. Sem kar mal zmedena, še mal pa bo november, in to je to.  No, itak pa upam, da bo mogoče pa le že prej kaj, ane Ema :) Vedno, ko pomislim na IVF, pomislim nate, o ti srečnica!
Lepo se mejte vsi!

JEŠA -> RE: PISMO KONZILIJA (18.9.2006 15:57:34)

Ojla punce,...

Sem klicala v Lj, in so mi povedali, da začnem postopek novembra 2006. Očitno nas bo kar veliko. Upam, da čim več in da bo vsem uspešno.....

Ema hvala ti, vse se je izteklo kot si mi napisala. Hvala še enkrat, saj si res zlata punca.

Meni je ginekolog povedal, da bom imela dolgi postopek, to pomeni 22 dan M bom začela z zdravili. NE vem pa koliko dni jih bom jemala in kdaj dobiš pol [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]? Ve katera od vas????

Če se ne motim pa bo špikanje in UZ,.... in vse kar sodi zraven decembra 2006.

LP JEša

emaa -> RE: PISMO KONZILIJA (18.9.2006 18:13:05)

Koliko dni boš zdravila jemala in kdaj dobiš M, boš zvedela, ko boš dvignila zdravila.

Stran: [1]