|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako očistiti omarce?
14.9.2006 7:03:28   
CUKRČEK
Ojla,

imam nasl. problem. Malo sem bila lena in sem se šele zdaj spravila pucat kuhinjske elemente....in so fuuul mastni-predvsem okoli nape in "šporgeta". S katerim čistilom naj jih opucam, d gre stran maščoba in da se les ne bo poškodoval? res mi je žal, da se nisem sproti potrudila in orng popucalauser posted image , samo verjetno se s čim še da lepo spucat.

lp

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako očistiti omarce?
14.9.2006 7:09:48   
anitaz
Kva pa če probaš un odmaščevalec al kako se že reče? Bom doma pogledala, pa ti sporočim. Al pa Pronto?

Drgač pa, bejba, kr sprot bo treba pucat user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2006 7:27:57   
Anonimen
Meglio. Kaj bi jaz brez tega mojega prijateljčka, ko smo se selili in je bilo treba res temeljito vse omarice spucat.  Tiste mastne pike, ki nastanejo na omaricah se mi zdi da okoli  štedilnika, na spodnjih delih, torej od spodaj, samo našpricaš in gre brez najmanjšega truda vse stran. Res zelo, zelo priporočam. Nisem mogla verjet, kako je to izi.

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2006 7:38:53   
CUKRČEK
A se Meglio kupi v vsaki štacuni?? Ali kje v posebnih?

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2006 7:50:01   
soncece24
Z odstranjevalcem loščil od firme čisto gre tudi vsa maščoba dol. Majo ga pa skoraj v vsaki trgovini.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2006 8:09:32   
Anonimen
Cukrček, v vsaki. Tudi v Šparu ga imajo. Edino po moje obstaja več vrst, mora biti tisti za razmaščevanje. Mislim, da so zdaj eno novi, na enih so še cunje gor narisane, kar pomeni, da je tudi za odstranjevanje mastnih flekov. Jaz bom naslednjič kar tega kupila.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2006 8:24:42   
Anonimen
Meglio-rumen!
Super zadeva!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2006 22:35:18   
ninocka
Meglio user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem jst lih prejsen teden celo kuhno z njim spucala.
Cilit se skrije pred njim.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2006 9:36:44   
Anonimen
Mastro Lindo-ali po naše Mister muscolo razmaščevalec,ne bo vam žal,temeljito razmasti očisti in diši.

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2006 12:07:11   
Anonimen
ASTONISH FOR KITCHEN (imajo v Merkatorju in šparu) Meni je šlo dol vse. Sploh je bla to terna, ker gazdarica ni montirala nape. Pol se je pa maščoba nabirala pa vseh elementih v bližini 'nape'. Je pa šlo krasno dol.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2006 20:23:44   
G in T
Čistilo K2R za maščobo. Odličen je res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2006 20:28:14   
andrea
Meglio-rumen! user posted image

Pa cunja, pa roke. Najboljši triouser posted image user posted image ! LP

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.