MATEJA.* -> Napenjanje in krči (30.7.2004 21:10:06)
|
Moj 2,5 mesecni sinek Jakob ima zadnja dva dni strašne krče, ali pa je to zvijanje in napenjanje. Sploh new morem pogruntat. Pred 4 dnevi smo prišli z morja. Na morju nam je burja prevrnila voziček z Jakobom vred. Smo se ustrašili, da je bilo groza. Šli smo k zdrvniku in na srečo je bilo vse OK. Pred dvema dnevoma pa taki krči in smo včeraj šli k zdravniku tu v Kranju, ker nisem vedela zakaj kar naenkrat tak jok po cel dan. Pa me je glupa dohtarca poslala v LJ na urgenco, če bi slučajno bilo kaj zaradi padca na morju. Na urgenci so se mi pa smejali, zakaj smo prišli in kdo nas je poslal. Potem ga je pregledal pediater in rekel, da je vse OK, od trebuščka, ušes, grla... Danes pa spet strašno zvijanje, napenjanje in jok. Skor ne morem verjet, da bi šele zdaj dobil krče. Res pa je, da težko kaka. Kaka 1x na dan, pa vedno ima na začetku bolj trše blato, potem je bolj mehko. Zdaj pa ne vem ali ima krče, ali je ta jok ker ne more kakat. A je dovolj, da kaka 1x na dan? Prosim za mal nasvetov!
|
|
|
|