Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Še nekaj vprašanj za mamice dvojčkov 13.9.2006 20:15:43
|
|
|
|
jana26
|
Oj Pri nas smo do predkratkim imeli dva posamezna vozička Peg Perego + lupinici, ki sem ju lahko iz avtomobila namestila na voziček. Vozička pa smo morali, kadar si šel sam na sprehode spenjati skupaj. Prednosti : - velika fleksibilnost v stanovanju - če drugi spi ali je bolan, greš z drugim lahko vseeno na sprehod - prideš lahko skozi vsaka vrata, tako doma kot v trgovini, - ne moreš se sporečt, kdo bo vozil Slabosti : - nenehna spenjanja - z dvema vozičkoma si zelo širok in po nekaterih pločnikih se ne da vozit , Sedaj pa imamo chicco marelo za dvojčke s katero sem zaenkrat zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Še nekaj vprašanj za mamice dvojčkov 22.9.2006 13:14:54
|
|
|
|
SISI25
|
Mi smo imei Hartana ZII, super voziček, super za vozit in prideš marsikam z njim, ker je ravno toliko širok, da še prideš skozi vsaka vrata. V avtu zasede kar nekaj prostora, mi smo imeli takrat še Passata karavana pa je zasedel skoraj cel prtljažnik. Drugače je pa za zložit in sestavit kar vredu. Ampak smo tudi mi kasneje kupili dva enojna. lažje za v avto in kot je rekla jana26 lahko greš samo z enim ven, če je drugi bolan ali karkoli drugega in pa pri nas je bilo potem manj kreganja. Prej sta se v vozičku non stop rukala pa vlekla za roke pa lase.... potem je pa mir. Ampak mi vozička nismo spenjali skupaj ampak smo ju vozili posamezno, to pa pride v poštev samo kadar sta na voljo dva.
|
|
|
|
RE: Še nekaj vprašanj za mamice dvojčkov 24.9.2006 8:38:04
|
|
|
|
NMJ
|
še z moje strani eno vprašanje. ali se splača kupiti ležalnika - glede na to da sta dva in da mora eden običajno kdaj malo počakati ob tebi da ta drugega zrihtaš... oz. mamice dvojčkov kaj se vam je najbolj obneslo - kateri pripomočki ,.... lp
|
|
|
|
RE: Še nekaj vprašanj za mamice dvojčkov 24.9.2006 22:06:29
|
|
|
|
mirka
|
Moj nasvet- čim manj "krame" boljše je. jaz sem imela en ležalnik od prej(starejše hčerkice) in sem ju menjavala gor, druga je pa ležala na trosedu in obratno. Dokler sta majni se itak ne moreta preobračati in pasti, ko pa sta zrasli pa jih itak ne smeš pustiti več v teh stolčkih- ležalnikih. Čas tako hitro teče in mine, tako da hitro takih pripomočkov ne rabijo več in kmalu ne veš kam bi vse te stolčke, vozičke, obleke, igrače,...dal. No, to je moj predlog- vsak naj se pa sam odloči in naredi po svoje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?